2777
2789
عنوان

موی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 62 پست
فعلن همه حمله کردید که چرا اینو میگی؟ چون دارم صرفا خوبی و بدی رو میگم و شما دوست ندارید مشکلی نیست ...

باش

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
با منطق خودت: دسشویی نرو، چه نیازی، مال خود بدن هستن دیگه رفتی هم خودتو نشور، از خود بدن میاد بیرو ...

منطق کل حیات وحش میگه این قلمروی منه این محل زندگی این محل شکار این محل دفع فضولات !!!!!! جدا دوتا مستند طبیعت که ندیدی هیچ گربه یا سگ رو هم ندیدی سعی میکنه مدفوع و فضولاتو در دورترین جای ممکن دفع  کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطق کل حیات وحش میگه این قلمروی منه این محل زندگی این محل شکار این محل دفع فضولات !!!!!! جدا دوتا م ...

شما کلا دعوا داری؟ نه

پشماتو نگه دار تا از بوی گند همه ازت دور بشن، عفونت هم گرفتی به دکتر بگو نمیخوای بهت تحمیل کنن موهای دوست‌داشتنی‌تو بزنی

منطق کل حیات وحش میگه این قلمروی منه این محل زندگی این محل شکار این محل دفع فضولات !!!!!! جدا دوتا م ...

در ضمن حیوونا خودشون را نمی‌شورن بعد از دسشویی، با زبونشون پاک میکنن

متوجه شدی منطورمو دیگه... 

شما کلا دعوا داری؟ نه پشماتو نگه دار تا از بوی گند همه ازت دور بشن، عفونت هم گرفتی به دکتر بگو نمیخ ...

اولا بوی گند رو با صرف داشتن مو یکی نکن ! دوما محض اطلاعات کسایی که شیو میکنن احتمال ابتلا به عفونتشون بخاطر تازه بودن زخم یا باز بودن منافذ پوست خیلی بیشتره😂😂😂😂😂😂 برام جالبه منطقت کلن ضربه به خودیه 

وقتی دهنتو باز میکنی بهش فکر کن تا بعدش زایه شدی به پرت نخوره (برای اینکه نوعی حفاظت در برابر ...

قابل توجهت بگم

تو اسلام نظافت و پشم ریزونی بوده و خست

اقایونم میتونن بزنن ولی خیلیا نمیزنن چون خوششون نمیاد فقط منعی ک برمردا هس اینه ک بل تیغ نزنن 

هرکسی دوسداره پشم بزنه نخاست نزنه

علم و اسلام میگن بزنی

حتی ناخن ک چیز زایدیه امام علی گفته داشتن یک مقدارش باعث زیبایی زنه

هرکاری دوسداری بکن بجا بحث با بقیه

ماام نمیخایم حفاظت جندشی در برابر افتاب داشته باشیم!پس بپا ب پرت نخوریم هرکی رو اصول زندگی خودش حساسه

میخای بزن نمیزنی ام با بقیه بحث نکن !!

اولا بوی گند رو با صرف داشتن مو یکی نکن ! دوما محض اطلاعات کسایی که شیو میکنن احتمال ابتلا به عفونتش ...

شما دوست داری الگوی خودتو حیوانات قرار بدی، باسه

موهای زائد زیر بغل و ناحیه تناسلی، نزدنش باعت بوی بد و عفونت هست

حداقل یه مطالعه کوتاه داشته باش

هرچند باز هم میگم حیوانات اینکارو نمیکنن

در ضمن حیوونا خودشون را نمی‌شورن بعد از دسشویی، با زبونشون پاک میکنن متوجه شدی منطورمو دیگه...  ...

خب که چی؟ چون صرفا مدفوع در جوامع انسانی کثافت جلوه داده شده به این معنی نیست که برای سلامتی ضرر داره خیلی از حیوانات و حتی انسان ها در قحطی و خشکسالی با همین روش زنده موندن فکر کنم این روش برای شما هم لازم باشه چون در قحطی شدید عقل و دانایی هستید بدون هیچ درکی دهانتون رو باز میکنید ....نوش جان 

خب که چی؟ چون صرفا مدفوع در جوامع انسانی کثافت جلوه داده شده به این معنی نیست که برای سلامتی ضر ...

کودک 16 ساله، شما پیپیتو نگهدار واسه موقع قحطی و گرسنگی😂

همینه دیگه گوشی میدن دست بچه، میرین سرچ های اشتباهی صفحات اشتباه میبینین نتیجش میشه این

الگوت حیوان‌ها هستن، خوبه

دیگه میتونی کامل لخت باشی و با زبونت خودتو تمیز کنی

پی پی هم بذار کنار اتاقت

خب که چی؟ چون صرفا مدفوع در جوامع انسانی کثافت جلوه داده شده به این معنی نیست که برای سلامتی ضر ...

طفلی خانوادت

هرچند مقصر خودشون هستن که در تربیت کوتاهی کردن و باعت شدن خودتو همپای حیوانات بیاری 

شما دوست داری الگوی خودتو حیوانات قرار بدی، باسه موهای زائد زیر بغل و ناحیه تناسلی، نزدنش باعت ب ...

چند تا مقاله انگلیسی با رفرنس بالا در صفحه اول معرفی کردم در مورد این موضوع اگر انگلیستون خوبه مطالعه کنید اگر هم لینک مقاله ای با ای اس ای بالای ۱ دارید بفرستید برام مطالعه میکنم