2777
2789

💎سلام دوستان گرامی، روز یکشنبه تون بخیر، الهی امروز براتون روزی سرشار از آرامش الهی باشه💎الهی شکر روح بزرگم را که همواره لبریز آرامش است
الهی شکر خداوند پشتیبان و هدایتگر من است
الهی شکر همه ی زندگی ام را به خدا میسپارم و از آنچه هست راضی و خشنودم
الهی شکر خدای مهربانم را دوست دارم.  خدایا شکرت

دعای 49: دعا برای دفع حیله دشمنان(دعای رفع شرّ دشمنان وردّ فشار آن ها) 🙏🙏

💚به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💚

(1) خدايا، تو مرا راه نمودى و من بيهودگى را پيشه ساختم؛ پندم دادى و سنگدلى ورزيدم، عطاياى نيك دادى و من نافرمانى كردم. آنگاه چون آنچه مرا از آن باز داشته بودى، به من شناساندى و من بدان آگاه شدم، آمرزش طلبيدم و تو مرا بخشودى. سپس دوباره خود را به گناه آلودم و تو پرده‌پوشى كردى. پس حمد و ستايش تو را سزد اى معبود من.

(2) خود را به دره‌هاى نيستى درافكندم، و به كوره راه‌هاى نابودى درآمدم، و در آن ميان، خود را با تندبادهاى خشم تو رو به رو كردم، و با شعله‌هاى عذابت مواجه گرديدم.

(3) با اين همه، تنها دستاويز من براى رسيدن به تو، يگانه دانستن توست، و تنها وسيله‌ى من اين است كه هرگز چيزى را در خدايى با تو شريك ندانسته‌ام، و با وجود تو، معبود ديگرى نگرفته‌ام، و اينك خود به سويت آمده‌ام، كه تو گريزگاه بدكارانى، و پناهگاه آن كس كه بهره‌ى خود را تباه كرده و به تو پناه آورده است.

در پایان به نیت حاجتروایی دوستانم، سوره واقعه میخوانم(به شرط لیاقت) 🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

(4) چه بسا دشمنى كه شمشير دشمنى‌اش را برآخت، و لبه‌ى خنجرش را براى كشتن من تيز و بران ساخت، و دم برنده‌ى آن را به قصد جان من پرداخت، و زهرهاى كشنده را با آب خوردن من درهم آميخت، و تيرهاى بى‌خطاى خود را به سوى من نشانه رفت، و چشمان مراقبش يك لحظه از من غافل نگرديد و در خواب نشد، و در دل آورد كه مرا گزندى رساند و تلخاب دشمنى‌اش را به كام من ريزد.

(5) و تو اى معبود من، ديدى كه من از برداشتن بار سنگين رنج‌ها ناتوانم، و از انتقام آن كه قصدش جنگيدن با من است درمانده‌ام، و در ميان دشمنان بسيار خود تنهايم؛ همانان كه در كمين‌اند تا مرا آن گونه آسيبى رسانند كه هرگز بدان نينديشيده‌ام.

(6) سپس، پيش از آن كه بخواهم، تو يارى‌ام كردى، و به قدرت خود پشت مرا محكم ساختى. برانى شمشيرش را بى‌اثر كردى، و او را با آن همه ياران بى‌شمارش تنها گذاشتى و مرا بر او پيروز نمودى، و تيرهايى را كه به قصد جان من رها كرده بود، به سوى خودش باز گرداندى، و بى‌آن كه باد خشمش را فرو نشاند و سوز كينه‌اش را تسكين دهد، او را به عقب راندى، و در آن حال كه ياران و سپاهيانش به وعده‌ى خود وفا نكردند، سرانگشت خود را با دندان گزيد و پشت به ميدان جنگ كرد و گريخت.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

(7) و چه بسا ستمكارى كه با فريب و نيرنگ خود بر من دست گشود، و دامهاى خويش بر سر راه من بگسترد، و به جست و جوى من همت گماشت، و همچون درنده‌اى كه در كمين صيد گريخته‌ى خود نشسته، در كمين من بنشست؛ در انتظار فرصتى كه شكار خود را به چنگ آورد. در حالى كه با چاپلوسى به من روى خوش نشان مى‌داد، مرا با نگاهى كينه‌توزانه مى‌نگريست.

(8) آنگاه كه تو، اى معبود من- كه نامت بلند و فرخنده باد- فساد باطن و زشتى نهانش را ديدى، او را با سر در همان گودالى افكندى كه براى به دام انداختن من فراهم كرده بود، و در آن سرنگونش ساختى، تا اين كه پس از آن همه سركشى، با ذلت و خوارى به همان دامى درافتاد كه مى‌انديشيد مرا گرفتار آن سازد. و اگر نبود رحمت تو، نزديك بود كه هر چه بر سر او آمد، بر سر من نيز بيايد.

(9) و چه بسا حسودى كه آسايش من سبب شد غصه راه گلويش را ببندد و خشم چون استخوانى حلقومش را بخراشد، پس با زبان تيز خود مرا آزرد، و با تهمت عيب و نقص خود را بر من نهاد، و آبروى مرا آماج تيرهاى كينه‌ى خود ساخت، و خصلت‌هاى زشتى را كه خود يكدم از آنها جدا نبود، بر من بست، و با مكر خود مرا به خشم آورد، و با نيرنگ خود قصد جانم كرد.

(10) پس اى معبود من، تو را ندا دادم، در حالى كه از تو مى‌خواستم به فريادم رسى، و مطمئن بودم كه به زودى مرا پاسخ مى‌دهى، و مى‌دانستم كه هر كس در سايه‌ى لطف و حمايتت پناه گيرد، ستم ديده نشود، و هر كه خود را به سنگر انتقامت رساند، بيم و هراسش نباشد. پس تو مرا به قدرت خود، از بى‌رحمى او پناه دادى.
(11) و چه بسا ابرهاى بلا را كه از فراز سرم پراكندى، و چه بسا ابرهاى پر نعمت را كه بر من باراندى، و جويبارهاى رحمت را براى من جارى كردى، و جامه‌هاى تندرستى را كه بر تن من پوشاندى، چه بسا چشم‌هاى حوادث كه مرا مى‌پاييد و تو كورشان كردى، و چه بسا پرده‌هاى تاريك غم كه آنها را كنار زدى.

(12) چه بسا گمان نيكو كه در حق من به واقعيت رسانيدى، چه بسا تهيدستى مرا كه با توانگرى جبران كردى. چه بسا كه در سختى‌ها از پا فتادم و تو مرا بر سر پا آوردى. چه بسا بيچارگى‌اى كه تو يكباره آن را دگرگون كردى.

(13) اينها همه انعام و احسان تو بود، و من همچنان در نافرمانى تو سخت مى‌كوشيدم، ولى بدكردارى من مانع نشد كه احسان خود را در حق من به كمال رسانى، و نيك رفتارى تو با من سبب نگرديد كه از كارهايى كه موجب خشم توست، بپرهيزم. آرى، تو درباره‌ى آنچه مى‌كنى بازخواست نشوى.
(14) به خدا سوگند كه چون چيزى از تو خواستند، بخشيدى، و بى آن كه بخواهند، نيز عطا كردى، و چون فضل تو را طلب كردند، بخل نورزيديد، اى مولاى من، تو از هر چه ابا كنى، احسان و نعمت بخشيدن و نيكى و انعام را دريغ نخواهى كرد، و من از هر چه دورى كنم، از انجام دادن محرمات و پا فراتر نهادن از حدود احكامت و غفلت نمودن از بيم دادن‌هايت خود را نگاه نخواهم داشت. پس حمد و ستايش تو را سزد اى معبود من، اى مقتدرى كه شكست‌ناپذيرى، و اى مهلت دهنده‌اى كه شتاب نمى‌ورزى.

(15) اين جايگاه كسى است كه به نعمت‌هاى بسيار تو معترف است، ولى آنها را با كوتاهى در سپاسگزارى تو، پاسخ گفته و اينك عليه خود گواهى مى‌دهد كه احكام و حدودت را تباه كرده است.

(16) خدايا، من با تمسك به مقام بلند محمد و راه روشن على به تو تقرب مى‌جويم، و به واسطه‌ى آن دو به تو روى مى‌آورم، بدان اميد كه مرا از گزند بدى‌هايى كه خود مى‌دانى پناه دهى، كه اين كار با وجود توانگرى‌ات تو را به سختى نيندازد، و پيش قدرتت مشكل ننمايد، كه تو بر هر كار توانايى.(17) پس اى معبود من، رحمت و دوام توفيق خود را به من ارزانى كن تا آن را نردبانى سازم برى بالا رفتن به سوى خشنودى تو و ايمن شدن از عقوبت تو، اى مهربان‌ترين مهربانان.

آیا انسانی که مورد ظلم قرار گرفته است، نفرینش شامل انسان ظالم و فرزندانش می شود؟!

پاسخ: نفرین کسی که مورد ظلم واقع شده در شخص ظالم سریعاً و شدیداً اثر می کند و انسان باید از ظلم به یک انسان به شدت پرهیز کند. موضوع خودداری از ظلم به انسان ها در معارف اخلاقی دینی جایگاه رفیعی دارد. در احادیث اخلاق دینی از ظلم به انسان ها و حتی حیوانات شدیداً نهی شده است. و به طور مکرّر به انسان ها در مورد نفرین مظلوم علیه ظالم و اثر سریع این نفرین هشدار داده شده است.

تفاوتي كه ميان مكر خدا و انسان وجود دارد اين‌كه چاره‌انديشي و تدبير در انسان نياز به فكر و فراهم آمدن اسباب، مقدمات، زمان و ... است، ولي از آنجا كه خداوند متعال، بي‌نياز، عالم و قادر مطلق است، نيازي به مقدمات ندارد، بلكه هروقت او كاري را اراده كند تحقق خواهد يافت. (انما امره اذا اراد شيئاً ان يقول له كن فيكون (يس/82).
كافران و منافقان براي ايجاد خلل، فساد، تضعيف و نابود كردن حق هميشه در فكر چاره ‌انديشي و نقشه‌كشي و تدبير (مكر) هستند، در حالي كه از تدبير تام، علم و قدرت و ارادة مطلق پروردگار (كه همة امور به دست اوست و احاطه بر همه چيز دارد) غافلند، و خداوند با تدبيرش در يك لحظه همه نقشه‌هاي آنان را نقش بر آب مي‌كند؛[1] چراكه اراده و تدبير خداوند بالاتر از همه تدبيرها است، چنانكه قرآن‌كريم مي‌فرمايد: و قد مكر الذين من قبلهم فلله المكر جميعاً يعلم ما تكسب كل نفس،پيش ازآنان نيز كساني طرحها و نقشه‌ها كشيدند؛ ولي تمام طرح ها و نقشه‌ ها از آن خداست او از كار هركس آگاه است (رعد/42).

بنابراين تدبير كلي از آن خداست و تدبير ديگران در مقابل تدبير خدا هيچ است و كاري از پيش نمي‌توانند ببرند، و او «خير الماكرين» (بهترين چاره جويان و تدبير كنندگان) است. (انفال/30).

امام صادق (ع) می‌فرماید:

در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده است چگونه به ذکر:

وَ أُفَوِّضُ أَمْری إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِباد

ترجمه ذکر دعای فوق :

من کار خود را به خدا واگذار کردم که خداوند نسبت به بندگانش بیناست»پناه نمی‌برد؟

سلام آناهید عزیز💚صبح زیباتون بخیر🌹

الهی همیشه در پناه خدا بمانید و از هرچه شر  و فتنه افراد بد، دور دور باشید🙏

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏    @رایحه_بهشت        

@اعتصامی  

@مامان،مهدیار  

@مائده6525221  

@صهبای  

لطفا با دلای پاکتون برای حاجتروایی و برگشتن آرامش به زندگی کاربر@ khatereh277🙏🌿🙏

و برای آرامش  و حال دلی عالی برای کاربر@بهاردخمل🙏🌿🙏🌿 

لطفاً،لطفاً  برای دوستان بزرگوارمون ذکر شریف  " أَمَّنْ یُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَکَّرُون" رابخونید🙏و یک صلوات محمدی پسند بفرستید🌹🙏🌹

سلام عزیزم 

مثل همیشه تاپیک پر از انرژی مثبت وارامش بخش ❤

الهی دست بخاک بزنی طلا شه💚

الهی حسرت هیچی ب دلت نمونه 💚

خیلی محتاج دعا هستم لطفا برام  دعا کن 🌹

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.