💎سلام دوستان گرامی، روز یکشنبه تون بخیر، الهی امروز براتون روزی سرشار از آرامش الهی باشه💎الهی شکر روح بزرگم را که همواره لبریز آرامش است
الهی شکر خداوند پشتیبان و هدایتگر من است
الهی شکر همه ی زندگی ام را به خدا میسپارم و از آنچه هست راضی و خشنودم
الهی شکر خدای مهربانم را دوست دارم. خدایا شکرت
دعای 49: دعا برای دفع حیله دشمنان(دعای رفع شرّ دشمنان وردّ فشار آن ها) 🙏🙏
💚به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💚
(1) خدايا، تو مرا راه نمودى و من بيهودگى را پيشه ساختم؛ پندم دادى و سنگدلى ورزيدم، عطاياى نيك دادى و من نافرمانى كردم. آنگاه چون آنچه مرا از آن باز داشته بودى، به من شناساندى و من بدان آگاه شدم، آمرزش طلبيدم و تو مرا بخشودى. سپس دوباره خود را به گناه آلودم و تو پردهپوشى كردى. پس حمد و ستايش تو را سزد اى معبود من.
(2) خود را به درههاى نيستى درافكندم، و به كوره راههاى نابودى درآمدم، و در آن ميان، خود را با تندبادهاى خشم تو رو به رو كردم، و با شعلههاى عذابت مواجه گرديدم.
(3) با اين همه، تنها دستاويز من براى رسيدن به تو، يگانه دانستن توست، و تنها وسيلهى من اين است كه هرگز چيزى را در خدايى با تو شريك ندانستهام، و با وجود تو، معبود ديگرى نگرفتهام، و اينك خود به سويت آمدهام، كه تو گريزگاه بدكارانى، و پناهگاه آن كس كه بهرهى خود را تباه كرده و به تو پناه آورده است.
در پایان به نیت حاجتروایی دوستانم، سوره واقعه میخوانم(به شرط لیاقت) 🙏