2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی  من اگه جات بودم شوهره رو بیدار میکردم میگفتم پاشو مرد گشنمه یه کاری کن

واییییییی گشنگی فشار اورده بهتا

فک کن ۳و نیم شوهر بیدار کنی بگی گشنمه ی بلایی سرت میاره گشنگی یادت بره😁😁😁😁😁😁😁

خب پس عین من شکمویی!خب پاشو ی چیزی بخور خواهری😍😍😍😍😍

میخوام ولی همه خوابن برم تو آشپزخونه سر و صدا میشه مجبورم بذارم صبح یه چی بخورم 

شکمو که نه ولی با غذا نمیشه قهر کرد 

واییییییی گشنگی فشار اورده بهتا فک کن ۳و نیم شوهر بیدار کنی بگی گشنمه ی بلایی سرت میاره گشنگی یادت ...

بخواد کاری کنه یکی میزنم تو گوشش یادش بره خب غلط کرده به حرفم گوش نکنه باید پاشو یه چی برام حاضر کنه 

بخواد کاری کنه یکی میزنم تو گوشش یادش بره خب غلط کرده به حرفم گوش نکنه باید پاشو یه چی برام حاضر کنه ...

اره حتما اونم مردای این دور و زمونه

ک گشنگی چیز دیگه تعبیر میکننا۳نصف شب 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لعنت ب ذهن خراب لعنت😁😁😁

[QUOTE=201272380]اره حتما اونم مردای این دور و زمونه  ک گشنگی چیز دیگه تعبیر میکننا۳نصف شب 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 لعنت ب ...[/QUOTE

نه بابا همشون که مثل هم نیستن 

ذهنت کجا ها رفت😂😂

اخی چه دلت پره  مردا خونه که بمونن خانوما بدشون میاد

خودشم روانی شده قرار بود امروز برن باز زنگ زدن گفتن سه چهار روز طول میکشه چشمهاش ناراحته از بیکاری وگرنه ک همسر من کلا بیرونه تا۱۰شب اینا تنهاییمو دارم ولی کارام می مونه سریالهام خوابمون بهم ریخته چاق شدیم سرکوفت خانواده خودم ک فک می کنن دستمون خالیه ولی خداروشکر مشکل مالی نداریم خداروشکر واقعا