2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا گرمش کن بعدش موقع خنک کردن حتما با یه دستمال زیر بغل و زیر شکمشو دستمال بکش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
فعلا گرمش کن بعدش موقع خنک کردن حتما با یه دستمال زیر بغل و زیر شکمشو دستمال بکش

گرم کنم تب نمیره بالا؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

خیار بزار کف دست و پاهاش

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

من از تب بچه بیزارم استرس جونمو میگیره شربت دادی بهش ؟هر چهار ساعت یبار پروفن و یبار استامینوفن بده و اگه خیلی رفت بالا شیاف هم بزار براش اگه شیر میخوره بهش بده بخوره تا آب بدنش تامین بشه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

میگن جوراب پاش کنی پیاز بذاری تو جورابش تبش میاد پایین خودم امتحان نکردم ولی میگن جواب میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گرم کنم تب نمیره بالا؟

اگه یخ کرده همه جاش حتما گرمش کن 

من پسرم سردش شد به لرزه افتاد حواستو جمع کن تبش زیاد بالا نیست الان لرزم براش به اندازه تب بده

عزیز من قبل واکسن زدن به پسرم استامینوفن میدم نمیزاره تب کنه.ماه پیش پسرم رزوئلا گرفت سه روز تب داش با شیا۴ و شربت استامینوفن پایین نمیومد.فقط حواست به تبش باشه یه سره پاشویه کن..مایعات بدنش رو ببر بالا. بچه چون کمتر میخوره و مایعاتش گمتر میشه تبش بیشتر میشه.دیدی نمیاد پایین ببر دکتر.برا پسر من با سرم حل شد.هر چند بعد هشت ساعت برگشت که بهش ایبوپروفن میدام.البته بگم من دوبار بردم دکتر و هر چی دادم تجویز پزک بود

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت