2777
2789
اره مثلا سبزی خورد کن و ساندویچ پیچ چه به درد میخوره؟؟؟؟ گفتم جاش ی چی بهتر بگیر

ساندویچ ساز من خیلی استفاده میکنم شاید اونم استفاده کنهنبلا رو ایشالا دو سال دیگه عوض می‌کنه مهم نیس

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساندویچ ساز من خیلی استفاده میکنم شاید اونم استفاده کنهنبلا رو ایشالا دو سال دیگه عوض می‌کنه مهم نیس

به چه در میخوره میشه بگی شما اخه من نخریدم؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
مثلا میتونست جای خیلی از چیزای اضافه لوستر بخره

آشپزخونه ش خیلی تکمیل بود . اتو پرس و برقی هاش زیاد بودن 

میتونست ب جا اضافی هاش چیزای گرون تر و لوکس تر بخره البته بازم اشکال نداره مهم خودشه که راضیه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عالی بود واقعا مبارکش باشه فقط مبلاش تو ذوق میزد 

دقیقا 

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
آشپزخونه ش خیلی تکمیل بود . اتو پرس و برقی هاش زیاد بودن  میتونست ب جا اضافی هاش چیزای گرون تر ...

اره اما بعضی جاها کمی بی دقتی کرده بود

الهي اشکال نداره همينکه خوشبخت باشه کافيه😊❤️

آن شاءالله

مگه خودت جهیزیه ت رو نخریدی نظر ندادی 

جهیزیه خالمه جانم

مرسی گلکم لطف داری هرچند که شما خانومی و نگفتی مبلاش بده ولی واقعا توی چشم رنگش  مرسی از دعای ...

قربونت برم عزیزم من دیدم شما گفتی گفتم میدونی زیاد مهم نیس بعدا عوض می‌کنه اول زندگی زیاد کسی مهمان نمیاد برای من خودم هست ماهه ازدواج کردم ب حزب خانواده خودم و همسرم کسی نیومده. خونه مون 

دقیقا الان که همه سبزی آماده می‌خرن 

آره من حتی از چرخ گوشت هم پشیمون شدم چون مادر شوهرم خودش برامون سبزی و گوشت آماده می‌کنه کاش ب حلش جارو شارژی خریده بودم 😔

قربونت برم عزیزم من دیدم شما گفتی گفتم میدونی زیاد مهم نیس بعدا عوض می‌کنه اول زندگی زیاد کسی مهمان ...

اره عزیزم حرف شما کاملا درسته واقعا اول زندگیو نباید برای این چیزاتلخ کرد

به چه در میخوره میشه بگی شما اخه من نخریدم؟

من بخاطر این که ورزش میکنم با صفحه گریلش مرغ گریل میکنم برای خودم رژیمم 

همسرم هم اینک خیلی دوست داره وقتایی که فرصت ندارم غذا درست کنم اسنک درست میکنم براش اگر شما نمبخوردید نیز نیس بخری 

آره من حتی از چرخ گوشت هم پشیمون شدم چون مادر شوهرم خودش برامون سبزی و گوشت آماده می‌کنه کاش ب حلش ج ...

چرخ گوشتم‌ واقعا به درد نمیخوره 

اخه وقتی همه چیو آماده از بیرون میگیری اینا چه به درد میخوره