2777
2789
الان که دارم نگاه میکنم پایه مبلا سفیده مال میز ناهار خوری قهوه ای خرید اینا با خودش بود یا همسرش؟

شما بچه داری؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد خود عروس خانم یعنی نرفت انتخاب کنه یا خودشون خریدن بدون مشورت ؟

کلا زیاد اهل نظر خواهی نبود

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
ن من هشت ماهه عروسی کردم  

میتونیم باهم دوست بشیم

منم اینجا دوستی ندارم

البته اگه شما تمایل داشته باشی جانم

کلا زیاد اهل نظر خواهی نبود

میدونی من مثلا همه چی رو خودم خریدم جز تی وی و بخاری و کولر 

بعد اما هرچی خواستن بخرم مخصوصا ویزای بزرگ رنگ با همسرم مشورت میکردم چون بالاخره اونم‌بابد نظر میداد . تازه خودش می‌گفت این چیزا با خانم خونه س و‌مردا نمیدونن .‌عحیبه که داماد از خانم نظر نپرسید برام 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
میدونی من مثلا همه چی رو خودم خریدم جز تی وی و بخاری و کولر  بعد اما هرچی خواستن بخرم مخصوصا و ...

ینی چی خودم خریدم ینی رفتی باهمسرت یا کلا خرید با خودت بود و کل جهیزیه رو خودت دادی؟

ینی چی خودم خریدم ینی رفتی باهمسرت یا کلا خرید با خودت بود و کل جهیزیه رو خودت دادی؟

بله کل جهیزیه رو‌پدرم خرید جز کولر و یخچال و بخاری . 

راجب دنیای شرمنده من تو هستی سایت دوستی نمی‌پذیریم اما سوال داشتی تگم کن ازم بپرس . خوشبخت بشی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم