2777
2789
من بخاطر این که ورزش میکنم با صفحه گریلش مرغ گریل میکنم برای خودم رژیمم  همسرم هم اینک خیلی دو ...

سریع درست میشه؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
اره اما بعضی جاها کمی بی دقتی کرده بود

مثلا کجا من ب نظرم همه چیش خوب بود خخخ البته من زیاد با دقت نیستم خخخ

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من حتی از چرخ گوشت هم پشیمون شدم چون مادر شوهرم خودش برامون سبزی و گوشت آماده می‌کنه کاش ب حلش ج ...

فدای سرت هرچند که الان اینقدر گرون شده که خرید همه چی سخته

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
چرخ گوشتم‌ واقعا به درد نمیخوره  اخه وقتی همه چیو آماده از بیرون میگیری اینا چه به درد میخوره

دقیقا آدم بهتره پولش بده چیزای با کیفیت تر بخره یا وسایل دیگه بخره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سریع درست میشه؟

آره خوبه من راضیم. در حد نیم ست ت هشت تا تیکه اسنک آماده میشه با سرخ کردن مواد و پر کردن نون تست و پرس کردنش تو دستگاه 

مثلا کجا من ب نظرم همه چیش خوب بود خخخ البته من زیاد با دقت نیستم خخخ

توی پذیرایی سه رنگه مبلای آبی آبی صورتی پر رنگ و میز نهار خوری صورتی کثیف

آشپز خونه اون پرده صورتی و قابلمه ها بد رنگه

اتاق خوابم رو تختی ی کم دوسش ندارم 

من همه اینارو به خودش گفتم اما خودش دوست داشت احتمالا 

آره خوبه من راضیم. در حد نیم ست ت هشت تا تیکه اسنک آماده میشه با سرخ کردن مواد و پر کردن نون تست و پ ...

چه خوب

فدای سرت هرچند که الان اینقدر گرون شده که خرید همه چی سخته

آره والا همون موقع من چرخ گوشت پاناسونیک خریدم دو‌تومن می‌تونستم باهاش به جارو شارژی و یه آب مرکبات گیری مارک خوب  بخرم اما سمت ما همه دخترا چرخ گوشت تو جهاز دارن خانواده م قبول نکردن 

توی پذیرایی سه رنگه مبلای آبی آبی صورتی پر رنگ و میز نهار خوری صورتی کثیف آشپز خونه اون پرده صورتی ...

عکس میز نهار خوری و گذاشتم

آره والا همون موقع من چرخ گوشت پاناسونیک خریدم دو‌تومن می‌تونستم باهاش به جارو شارژی و یه آب مرکبات ...

آب مرکبات گیری چیه؟؟؟؟ وای خدا چقدر چیزی هستتتتتت

توی پذیرایی سه رنگه مبلای آبی آبی صورتی پر رنگ و میز نهار خوری صورتی کثیف آشپز خونه اون پرده صورتی ...

آهان مبلا تو نگاه اول جلب توجه میکنن ولی همون‌طور که گفتم برا سال های اول مهم نیس میخره بعدا البته اگر همسرش پایه باشه جاری من مبلاش دوس نداشت کمتر از یک سال بعد عروسی عوضشون کرد

آهان مبلا تو نگاه اول جلب توجه میکنن ولی همون‌طور که گفتم برا سال های اول مهم نیس میخره بعدا البته ا ...

اخه آیت توی فیلم عروسی میمونه

الان که دارم نگاه میکنم پایه مبلا سفیده مال میز ناهار خوری قهوه ای خرید اینا با خودش بود یا همسرش؟

الان که دارم نگاه میکنم پایه مبلا سفیده مال میز ناهار خوری قهوه ای خرید اینا با خودش بود یا همسرش؟

همسر

اخه آیت توی فیلم عروسی میمونه

برا تو میگم که بعدا خودتون اذیت نکنی فیلم عروسی بعد عروسی شاید دو سه سالی یک بار ببینی خخخ