2777
2789
دیگه سلیقه ای ،اونطوری دوست داره مبارکش باشه

اینم هست اما خودشم نمی‌خواست والا 

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم نظرم همینه. من خودم اون زمان کم خریدم برقی هارو ولی خب خوبشو گرفتم. 

به نظرت سبزی خورد کن لازمه ؟؟؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
لوستر با داماده

اون که خیلی پررو لجباز بود

عزیزم عالی بود ایشالا خاله ت خوشبخت بشه خودتم با دل خوش و عاقبت به خیری هرچه زودتر بری سر خونه زندگی ت 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم عالی بود ایشالا خاله ت خوشبخت بشه خودتم با دل خوش و عاقبت به خیری هرچه زودتر بری سر خونه زندگی ...

مرسی گلکم لطف داری هرچند که شما خانومی و نگفتی مبلاش بده ولی واقعا توی چشم رنگش 

مرسی از دعای خوبت آن شاءالله حاجت رواییت خانوم گلی

نه واقعا کارآمد نیست

دقیقا الان که همه سبزی آماده می‌خرن 

ای جااااانم چقدنازبودن😍😍😍😍مبارکتون باشه عزیزم

فدات جانم

مبارکش باشه عزيزم از لوازم آرايششون و... عکس ندارين؟

نه عزیز دلم به اون صورت لوازم ارایش نخریده بود گفت استفاده نمیشه گفتم که شوهرش پرروعه داشت حسابی خرج می‌تراشید خالمم‌ از خریدش گذشت طفلی