2777
2789
منم مشکل داشتم😅🤭چون نمیاد به خونه اش

دقیقا اما شوهرش لجبازی کرد

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیزم انشاالله به سلامتی و دل خوش

نظرت چیه؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
چطور بود؟

خوب بود. لوازم برقی هاش زیاد بود میتونست کمتر و بهتر بگیره. مبلاش همخوانی با فرش و رنگ و تم خونه نداشت فقط. 

بقیه اش اوکی بود. هرچند همه اینا سلیقه ای هست و انتخاب هرکسی به نوبه خودش باارزشه. 

🖤
خیلی قشنگه مبارکت باشه گلم

واقعا نازه ؟

با عرض معذرت منم خراب کرده تو مبلا

اره چقدر گفتم اگه ی قهوه ای میگرفتی بهتر بود از اینا

بله و یه مبل ارزش نداره اول زندگی ناراحتی پیش بیاد

اره ولی بین اون همه چیز شیک حیف بود این‌ مبلا داغون کرد

خوب بود. لوازم برقی هاش زیاد بود میتونست کمتر و بهتر بگیره. مبلاش همخوانی با فرش و رنگ و تم خونه ندا ...

اره مثلا سبزی خورد کن و ساندویچ پیچ چه به درد میخوره؟؟؟؟ گفتم جاش ی چی بهتر بگیر

بله مبل هاش به تنهایی قشنگه ولی کنار وسایل دیگه و چیدمانش خوب نیست

مثلا میتونست جای خیلی از چیزای اضافه لوستر بخره