2777
2789
عنوان

این بی احترامی به مهمون هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 41 پست
فامیل نزدیک نبود ،،،خواهرشوهرم اینا با اینکه زود شام می خورن همیشه صبر می  کنن آخه ما فقط راهمو ...

خب خواهر برادر فرق دارن

ولی مثلا دایی یا خاله شوهر با تعداد دیگه دعوت میکنه منتظر نمیمونه

براتون غذا جدا نگه داشته بودن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا جمعهایی  که بزرگترا توشن نباید ناراحت بشید چون مهمونی باب میل اونا پیش میره😁

من پدرشوهرم پای ثابت جیغ و داده ساعت نه بشه شروع میکنه شام بیارید هر چی میگیم وایستا الان فلانی میرسه قبول نمیکنه جیغ و داد میکنه الان وقت اومدن نیست بیارید

اره تازه شروع کرده بودن

بنظرم کار اشتباهی نکردن شما دیر رسیدید قرار نبوده که همه معطل بمونن اینجور وقتها زودتر خرکت کنید من خودم توی مهمانی هام بدون توجه به اینکه کی اومده کی نیومده ساعت ۹ سفره میندازم 

belfijoon هستم                                                                 
ما دیر تصمیم گرفتیم بریم بعدم راهمون دور بود

اوکی این مشکل شما بوده اتفاقا خودتون باید میگفتید ما احتمالا دیر میرسیم شما شامتون‌رو‌بخورید 

belfijoon هستم                                                                 
ما دیر تصمیم گرفتیم بریم بعدم راهمون دور بود

خب ساعت ده خیلی دیره واسه شام رفتن

شما باید با برنامه میزبان هماهنگ بشی نه که انتظار داشته باشی اون با شما هماهنگ بشه

بعدم آدم انقدر دیر نمیره که فقط واسه شام بره

شما ۷ باید بری اونحا یه چایی بدن بهت عرقت خشک بشه  میزبان هم سر حوصله برنجش رو دم بذاره 

نه اینکه هی غذا رو گرم نگه داره تا شما بعد کلی وقت خودت رو برسونی

مقصر شمایی که زیادی دیر رفتی

بعدم میگی یهویی شد میتونی بگی شب نشینی میاییم و منزل خودت شام رو بخوری. آدم جای غریبه دیگه لحظه ۹۰ اکی نمیکنه بره. میزبان هم باید تکلیفش رو بدونه چقدر غذا بذاره.

خدا وکیلی اینجوری برا من مهمون بیاد اعصاب برام نمیمونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد