2777
2789
عنوان

این بی احترامی به مهمون هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 41 پست
به نظرم کار شما بی احترامی بوده اونم ده شب چرا زودتر نرفتین؟

زن دایی منم همه رو معطل نگه میداشت تا ساعت ده و نبم گاهی یازده فکر میکرد کلاس داره کارش البته منظورم اسی نیست شاید ترافیک بوده

😎💚🐬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دیر کرده باشین خب حق دارن بقیه

معمولا ساعت چند غذا میخورن؟

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ساعت ده رسیدن شما بی احترامی به اوناست ، منتظر نموندن اونا هم بی احترامی به شما . بی حساب شدید 😁

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ساعت ۱۰

نه ديگه زشته اين حركت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه فامیل نزدیک‌بودن اشکال نداره لابد یکی خیلی گرسنه بوده گفتن اونام الان میرسن دیگه

فامیل نزدیک نبود ،،،خواهرشوهرم اینا با اینکه زود شام می خورن همیشه صبر می  کنن آخه ما فقط راهمون دوره

نه زشت نبوده چون مطمینا صبر کردن زنگ زدن دیدن میگید ۵ دقیقه دیگه میرسید گفتن دیگه نزدیکن بندازیم میان الان

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏