2777
2789
عنوان

کنکوری های 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 60 پست
از چه زمانی شروع کردین؟ نتیجه هم گرفتین؟

من سال اول کم و بیش میخوندم ولی مرتب و با برنامه پیش نرفتم به خاطر همین نتیجه نگرفتم 

پایه درسیم قوی بود ولی سال آخر خوب ادامه ندادم و جا زدم ماه های آخر مثلا زیست و فیزیک خیلی بد زدم 

متاهل و مادر دو فرزند

رتبم سال اول شد ۲۷۰۰ منطقه یک  درسای اختصاصیم رو خوب نزدم فقط چند تا درسو خونده بودم و همونا ر ...

الان پشت کنکوری هستی؟متولدچندی؟من ۷۷هستم دلم میخادبخونم سال دیگه کنکوربدم خیلی اشتباه کردم درسمونخوندم پشیمونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آیکیو کتابش در چ سطحه؟

آیکیو به نظرم سطحش زیادی بالاست من یه زیست داشتم که نخوندم من خودم الگو و خیلی سبزو ترجیح میدم به خصوص الگو . سوالای سنجش هم خوبه 

متاهل و مادر دو فرزند

دوستم میگ با این سهمیه ها و سوالای کنکور سالای اخیر اونایی ک سه سال کامل و دقیق و پرقدرت خوندن نمیار ...

به نظر من که شدنیه چون قبلا چند تا درسو با همین روش خوندم و تونستم بالا بزنم . من میخوام از هفته ی بعد شروع کنم و برنامه ریزی کنم اگه خواستی  میتونی  برنامه ی کنکورتو با برنامه ی من پیش  ببری من تا ماه آذر یه دور کامل درسا رو میخونم آذر تا اسفند سوالای کنکورو تحلیل میکنم برای بعد از عید فقط مرور و تست بیشتر

متاهل و مادر دو فرزند

الان پشت کنکوری هستی؟متولدچندی؟من ۷۷هستم دلم میخادبخونم سال دیگه کنکوربدم خیلی اشتباه کردم درسمونخون ...

آره من ۷۹ هستم 

من هم پشیمونم که نخوندم و میخوام سال بعد کنکور بدم 

مطمئنم هر کی درست بخونه نتیجه میگیره کنکور اصلا سخت نیست 

متاهل و مادر دو فرزند

کاملا مشخصه پایتون قوی بوده وگرن عربی نمی تونستین ۹۰ بزنین

بخشیش به خاطر پایه درسیم بوده ولی بیشترش به خاطر کتاب کمک درسی و تست زدن بود 

اگه کتاب نمیخوندم و تست نمیزدم شاید نهایت سی چهل درصد میزدم 

متاهل و مادر دو فرزند

چقدر حیف،می تونم بپرسم عربیو چجوری میخوندید چند روز بعد تست میزدید و چجوری مرور میکردید؟

با اون رتبه رشته هایی که میخواستم قبول نمیشدم برای همین انتخاب رشته نکردم . 

من یکی دو ماه آخر مونده به کنکور کتاب عربی جامع خیلی سبزو تمام درسنامه هاش رو خوندم بعد تستای کنکور عربی سال های آخر رو کامل حل کردم با نحوه و شیوه سوالات آشنا شدم  قلقش دستم اومد چه جوری سریع تر تست بزنم چه جوری صورت سوالو بخونم و هر مدل تستو چجوری حل کنم 

متاهل و مادر دو فرزند