2777
2789
عنوان

کنکوری های 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 60 پست
از چه زمانی شروع کردین؟ نتیجه هم گرفتین؟

من سال اول کم و بیش میخوندم ولی مرتب و با برنامه پیش نرفتم به خاطر همین نتیجه نگرفتم 

پایه درسیم قوی بود ولی سال آخر خوب ادامه ندادم و جا زدم ماه های آخر مثلا زیست و فیزیک خیلی بد زدم 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

رتبم سال اول شد ۲۷۰۰ منطقه یک  درسای اختصاصیم رو خوب نزدم فقط چند تا درسو خونده بودم و همونا ر ...

الان پشت کنکوری هستی؟متولدچندی؟من ۷۷هستم دلم میخادبخونم سال دیگه کنکوربدم خیلی اشتباه کردم درسمونخوندم پشیمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیکیو کتابش در چ سطحه؟

آیکیو به نظرم سطحش زیادی بالاست من یه زیست داشتم که نخوندم من خودم الگو و خیلی سبزو ترجیح میدم به خصوص الگو . سوالای سنجش هم خوبه 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

دوستم میگ با این سهمیه ها و سوالای کنکور سالای اخیر اونایی ک سه سال کامل و دقیق و پرقدرت خوندن نمیار ...

به نظر من که شدنیه چون قبلا چند تا درسو با همین روش خوندم و تونستم بالا بزنم . من میخوام از هفته ی بعد شروع کنم و برنامه ریزی کنم اگه خواستی  میتونی  برنامه ی کنکورتو با برنامه ی من پیش  ببری من تا ماه آذر یه دور کامل درسا رو میخونم آذر تا اسفند سوالای کنکورو تحلیل میکنم برای بعد از عید فقط مرور و تست بیشتر

الان پشت کنکوری هستی؟متولدچندی؟من ۷۷هستم دلم میخادبخونم سال دیگه کنکوربدم خیلی اشتباه کردم درسمونخون ...

آره من ۷۹ هستم 

من هم پشیمونم که نخوندم و میخوام سال بعد کنکور بدم 

مطمئنم هر کی درست بخونه نتیجه میگیره کنکور اصلا سخت نیست 

شمااولین کنکورت چه سالی بود عزیز؟

اولین کنکورم ۹۷ بود 

98 و 99 و 1400 شرکت کردین؟

نه 

کاملا مشخصه پایتون قوی بوده وگرن عربی نمی تونستین ۹۰ بزنین

بخشیش به خاطر پایه درسیم بوده ولی بیشترش به خاطر کتاب کمک درسی و تست زدن بود 

اگه کتاب نمیخوندم و تست نمیزدم شاید نهایت سی چهل درصد میزدم 

اون زمان که رتبتون ۲۷۰۰ بود انتخاب رشته کردید؟چی قبول شدید؟

نه انتخاب رشته نکردم 

چقدر حیف،می تونم بپرسم عربیو چجوری میخوندید چند روز بعد تست میزدید و چجوری مرور میکردید؟

با اون رتبه رشته هایی که میخواستم قبول نمیشدم برای همین انتخاب رشته نکردم . 

من یکی دو ماه آخر مونده به کنکور کتاب عربی جامع خیلی سبزو تمام درسنامه هاش رو خوندم بعد تستای کنکور عربی سال های آخر رو کامل حل کردم با نحوه و شیوه سوالات آشنا شدم  قلقش دستم اومد چه جوری سریع تر تست بزنم چه جوری صورت سوالو بخونم و هر مدل تستو چجوری حل کنم