2777
2789
عنوان

کنکوری های 1401

3103 بازدید | 60 پست

اگه سوالی داشتین در مورد کنکور یا کتاب یا کانالی به نظرتون مفید بود یا تجربه ای در مورد کنکور داشتید میتونید اینجا بگید 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۴۰۱ کنکور دارم کلی پول کلاس و کتاب و مشاور دادم نزدیک ۳۰ ملیون شد تا الان ولی اصلا انگیزه ندارم ...

سال اولته ؟ 

اگر با مدرسه پیش میری که همین امسال بخون قطعا نتیجه میگیری همین کتابای کمک درسی رو هر کی خوب بخونه حتما خوب میزنه 

من سال اولی که کنکور دادم فقط چند تا درسو با کتابای کمک درسی خوب خوندم  مثلا عربی خیلی سبزو خوندم نود درصد زدم ادبیات هم الگو خوندم موضوعی بالای نود زدم ولی درسای دیگه رو نخوندم و خوب نزدم

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

سال اولته ؟  اگر با مدرسه پیش میری که همین امسال بخون قطعا نتیجه میگیری همین کتابای کمک درسی ر ...

من ک هیچی نخوندم صفر صفرمممم 

امتحانا مدرسمم تا الان با تقلب و ...اینا بوده 

۱۰ ماه مونده فقط 

به نظرتون از الان شروع کنم میتونم رتبه زیر ۱۰۰۰ بیارم ؟ 

صفر صفرم و خیییلی ضعیف 

سال اولته ؟  اگر با مدرسه پیش میری که همین امسال بخون قطعا نتیجه میگیری همین کتابای کمک درسی ر ...

رتبتون چندشد؟اگرادبیات ودین وزندگی درصدبالایی بزنی زیست وعربی هم چهل پنجاه بقیه درسا نزنی به نظرتون پیراپزشکی میشه اورد؟

من ک هیچی نخوندم صفر صفرمممم  امتحانا مدرسمم تا الان با تقلب و ...اینا بوده  ۱۰ ماه موند ...

مطمئن باش هیچ چیز غیر ممکن نیست. فقط اراده فولادین میخواد

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
رتبتون چندشد؟اگرادبیات ودین وزندگی درصدبالایی بزنی زیست وعربی هم چهل پنجاه بقیه درسا نزنی به نظرتون ...

رتبم سال اول شد ۲۷۰۰ منطقه یک 

درسای اختصاصیم رو خوب نزدم فقط چند تا درسو خونده بودم و همونا رو هم خوب زدم 

شیمی رو هم ۵۰ زدم 

ده ماه یه عمره خیلی کارا میشه کرد  حتما نتیجه میگیری کتابای کمک درسی رو حتما یا بخر یا دانلود ک ...

دوستم میگ با این سهمیه ها و سوالای کنکور سالای اخیر اونایی ک سه سال کامل و دقیق و پرقدرت خوندن نمیارن بعد توی ۱۰ ماه میخوای ۳ سال و جمع کنی ..... 

من اگر بدونم شدنیه شروع میکنم ولی نا امید شدم دیگ ... فقط هم زیر ۱۰۰۰ باید بیارم وگرنه نمیزارن برم