2777
2789
عنوان

شوهرم شک کرده😑

435 بازدید | 18 پست

گذشته هامونو تاحدودی ب هم گفتیم شوهرمم اصن ادم شکاوی نیس واقعا ،حالا اگ گوشیمو دستم بگیرم حتس با دوستام چت کنیم شک میکنه

پریشب کافه بودیم پوشیمو یلحظه دست گرفتم مشغول چت کردن بودم ک دیدم باز شک کرد حالش بد شدگف خستم از خودم تاحدی حالش بدشده بود معدش درد گرف

چطوری بهترش کنم دیگ شک نکنه؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گذشته ها گذشتنچ معنی داره بهم بگید اخهبعد میگی شکاک نیس ولی شک داره؟این ادم شکاکهخیلی سخت میتونی اعت ...

اخه من بیرون میرم گاه تا ساعت ۹شب بیرونم چیزی نمیگه واسه همین میگم شکاک نیس ذاتا

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

گذشته درگذشته درگذشت تامام بفکر خودت باش و اینده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دو سه ماهیه ک عقدیم

پس طبیعیه ولی باهاش صحبت کن بهش اطمینان بده بگو اگه میخای خطمم عوض میکنم . برنامه های مجازی ک احتیاط نداری دیلیت اکانت کن من الان روبیکا و اینستا فقط دارم . پیج اینستاتم پاک کن یکی دیگه بزن

خیلی اشتباه کردی هم از نظر عقلی هم روانشناسی

دیگ گفتم حالا نخاستم بگیید کارم درست بوده یا اشتبا