2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 47 پست
بابا یک ساله همه جای دنیا میگن خوب که نیست خطرناکم هست واسه کرونا. اصلا از توی پروتوکل کشورم خارجش ک ...

پس میشه بگی برای گلو درد چی باید بخوریم تو این دوران؟؟؟؟

خب من شانس آوردم بقیه چی؟؟؟🤔🤔🤔🤔

شاید حق با شما استارتر جان داریی که دکتر براتون تجویز کرده همون رو مصرف کنید 

کلا هرکی یه چیز میگه 

انشااله که به زودی پدرتون سلامت کامل به دست میارن

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزیترو اصلا برای کرونا خوب نیست مگر اینکه مطمئن باشن جایی از بدنت عفونت باکتریایی داره. درصورتی که ع ...

چیکار کنیم حالا گلوم چرکیه خلط دارم همش پس چه آنتی بیوتیکی خوبه 😭

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
پس میشه بگی برای گلو درد چی باید بخوریم تو این دوران؟؟؟؟ خب من شانس آوردم بقیه چی؟؟؟🤔🤔🤔🤔 شاید ...

ممنون دکتر یه ورق 6تای آزیترو نوشته واسه پدرم روزی یدونه به خدا به شک افتادم بهش بدیم یا نه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
اینا همه نشونه های درگیریه ریه هست حتی اگه یکیشو داشته باشی

ای بدبختی

بیمارستان بیا هم نیست

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
پس میشه بگی برای گلو درد چی باید بخوریم تو این دوران؟؟؟؟ خب من شانس آوردم بقیه چی؟؟؟🤔🤔🤔🤔 شاید ...

گلو درد کرونا خودش باید با داروی ضد ویروس و ضد التهابی بعد چند روز خوب بشه. اصلا گلو درد کرونا حالت چرکی نداره

با مایعات گرم باید درمان کنی. آب نمک قرقره کن. سرم نمکی توی بینیت با آمپول بزن. تب داری؟؟؟

نه تب ندارم اصلا 

برادرم خیلی زیاد خلط داره به حدی که میگع یک ساعت یه بار باید به زور سرفه کنم تا خارج شه 

باید دو طرف گلومو بگیرم تا آب بره پایین 

دو روزم تب و لرز داشت الان خوب شذه 30 سالشه 

اون چی!؟ 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
باید بره خدای نکرده اگه درگیر باشه و دیر بفهمه چی. الان اگه زود بفهمید بیمارستان بستری نمیشه با رمدس ...

ممنون

نه تب ندارم اصلا  برادرم خیلی زیاد خلط داره به حدی که میگع یک ساعت یه بار باید به زور سرفه کنم ...

نه مشکلی نداره تبش قطع شده خلطم باید با این چیزا به مرور کمش کنید. شاید از سینوساتونه اصلا. هر روز با این سرم های شستشو نمکی بینی و دهانتونو شستسو بدید اگه خلط دارید. مایعات گرم هم خیلی بخورید تا نرم بشه راه گلوتون