2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 47 پست
اگر که بدن درد داره بهش داروی بدن درد قرص های آبی رنگه الان تو ذهنم نیست بهش بدین ولی اگه بیحاله ینی ...

آره راست میگی،منتها مشکل اینجاست که نمیخوره حتی آبمیوه هم به زور میخوره اشتها نداره

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزیترومایسین آخه؟؟؟؟؟ منع مصرف داره همه جای دنیا

برای ما فقط ازیترو دکتر نوشت 

کجا گفتن منع توی دنیا؟؟؟؟؟

و تا دو بسته من مصرف نکردم رو به بهبودی نرفتم

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
آزیترومایسین آخه؟؟؟؟؟ منع مصرف داره همه جای دنیا

دکتر عفونی به منم آزیترومایسین داده واسه چرک گلوم چطور؟ 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
برای افراد با سن بالا بی حالی بیش از ۳ روز یکی از نشونه های درگیریه ریه حساب میشه. نیاز به سی تی دار ...

واقعا؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
آره راست میگی،منتها مشکل اینجاست که نمیخوره حتی آبمیوه هم به زور میخوره اشتها نداره

کردنا اطراف ما دو مدل داشت یا ادم هایی که از اشتها میوفتن

یا یکی مثل منکه مداااام ضعف داشتم و سست بود بدنم انگار روزه گرفتم در حالی که یک ساعت نمیشد غذا خورده بودم

پدر شما از اشتها افتاده نگران نباشید اگه ریه اش درگیر نیست کنی وزن از دست میدن فقط 

منتها تا جایی که میتونید مجبورش کنید به خوردن چیزای مقوی که بهتر مبارزه کنه با بیماری

کردنا اطراف ما دو مدل داشت یا ادم هایی که از اشتها میوفتن یا یکی مثل منکه مداااام ضعف داشتم و سست ب ...

ممنون   

بله بازم نیازه. ببین اگه پدرت حتی یکی از موارد زیرو بیش از ۳ روز داره خطرناکه: تب سرفه ای که بدتر ...

ممنونم 

تازه فاویپیراویر و شروع کرده اون خیلی بیحالش کرد یهو 

برای ما فقط ازیترو دکتر نوشت  کجا گفتن منع توی دنیا؟؟؟؟؟ و تا دو بسته من مصرف نکردم رو به بهب ...

بابا یک ساله همه جای دنیا میگن خوب که نیست خطرناکم هست واسه کرونا. اصلا از توی پروتوکل کشورم خارجش کردن. شما خودت داشتی خوب میشدی فکر کردی مال اونه. آزیترو تازه به لخته شدن خون تو این دوران کمکم میکنه. شانس اوردی

بله بازم نیازه. ببین اگه پدرت حتی یکی از موارد زیرو بیش از ۳ روز داره خطرناکه: تب سرفه ای که بدتر ...

چه خطراتی ممکنه داشته باشه؟

کردنا اطراف ما دو مدل داشت یا ادم هایی که از اشتها میوفتن یا یکی مثل منکه مداااام ضعف داشتم و سست ب ...

منم ار اشتها افتادم انگار کوفت میخورم 

دکتر عفونی به منم آزیترومایسین داده واسه چرک گلوم چطور؟ 

بله برای ۹۹درصد افراد فامیل ما ازیترو تجویز شد از ما حتی صدا سیما هم اومد گزارش تهیه کرد کللللل فامیلمون درگیر شدن یه فامیل خیلی بزرگ در شهرستان

گفتن شاید نوع ژن خاصی بودیم  که یک نفر هم نشده درگیر نشه،و ....