2777
2789
عنوان

بازیگر محجبه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 61 پست
هیچ کاری نشد نداره.. ولی خب ی نگاه ب بازیگرایی ک الان رو بورسن و محبوبن بنداز.. واقعا هیچکدوم محجبه ...

درسته ولی ب قول خودت نشد نداره من نمیتونم بگذرم از این کار کارم در حد سوگل طهماسبی هم بگیره راضی ام 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
هیچ کاری نشد نداره.. ولی خب ی نگاه ب بازیگرایی ک الان رو بورسن و محبوبن بنداز.. واقعا هیچکدوم محجبه ...

ب قول ی دوست راههای کهنه ب مقصد های نو نمی رسند....

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حرام نیس وقتی زن با حجاب باشه بازیگر بشه

عزیزم مگه مسلمونی فقط به حجابه؟ !!!

لاس زدن با نامحرم تحت هر عنوانی حرامه

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
درسته ولی ب قول خودت نشد نداره من نمیتونم بگذرم از این کار کارم در حد سوگل طهماسبی هم بگیره راضی ام& ...

درسته امیدوارم موفق بشی 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
عزیزم مگه مسلمونی فقط به حجابه؟ !!! لاس زدن با نامحرم تحت هر عنوانی حرامه

تو بزن تو اینترنت بازیگری با حجاب برای زن حرام است؟ 

خود مراجع میگن حرام نیس

تو بزن تو اینترنت بازیگری با حجاب برای زن حرام است؟  خود مراجع میگن حرام نیس

عزیزم ادم خودش عقل داره وگرنه مراجع میگن هوو داشتن جایزه و مرد میتونه شونصد تا زن صیغه کنه

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
سوگل طهماسبی خیلی خانم و باشخصیت و دور از حاشیه است

عالییه ولی محجبه اصلا نیست 

اگه به شخصیت باشه بله ک داریم ولی حجاب نه چون فکر کن تویه بازیگر عروسک دست ی کارگردانی ک مرده پس نمیشه زیاد مذهبی باشی ملیرا زارعی ی کوچولو جمع جوره نسبت ب بقیع

عالییه ولی محجبه اصلا نیست  اگه به شخصیت باشه بله ک داریم ولی حجاب نه چون فکر کن تویه بازیگر ع ...

ب نظرم اگه آدم بخواد اینطوری فک کنه کلاااا نباید تو جامعه باشه چون تو هرکاری بخوایی انجام بدی باید با مردمی ک توی اجتماع هستن برخورد کنی مثلا اگه بخوایی تو بیمارستان کار کنی بازیچه دست مدیرت هستی واین طرز فکر درست نیست

ب نظرم اگه آدم بخواد اینطوری فک کنه کلاااا نباید تو جامعه باشه چون تو هرکاری بخوایی انجام بدی باید ب ...

من ک اصلا مذهبی نیستم ولی دین برای اینکه حرامه میگه زنا بشینن تو خونه نمیشه حروم فتوا جدید داد خدا و خرما برای فرد دیندار قانون داره 

من ک اصلا مذهبی نیستم ولی دین برای اینکه حرامه میگه زنا بشینن تو خونه نمیشه حروم فتوا جدید داد خدا و ...

ولی کلا فک نکنم خدا تا این حد سخت گیر باشه ک بگه زنا کلا زندگی نکنن و نفس نکشن 

😐😐😐اونا نقش بازی میکنن چه لاسی واقعا

نقش یا هرررر چی 

چه ربطی داره عزیزم پس فکر کردی چرا فساد تو سینما زیاده؟

تو تخم چشم هم زل میزنند میگن عاااشقتم،  تهش دیگه طرف باید تقوای حضرت یوسف ع داشاه باشه فسادگر نشه

من نظرمو گفتم هر کسی میتونه خودشو فریب بده عزیزم 🌹

نقش یا هرررر چی  چه ربطی داره عزیزم پس فکر کردی چرا فساد تو سینما زیاده؟ تو تخم چشم هم زل میز ...

چه فریبی؟شاید شما داری خودتو فریب میدی🤣لطفا دیگه سریال نبین چون لاس میزنن نگاه کردن به فساد جامعه ام حرامه!

برای سلامتی هممون و رسیدن به حاجتامون یه صلوات بفرستید😍😍💜💜💜🥰🥰🥰
چه فریبی؟شاید شما داری خودتو فریب میدی🤣لطفا دیگه سریال نبین چون لاس میزنن نگاه کردن به فساد جامعه ا ...

شما انگار زیاد مدهبی نیستی یا مقید نیستی 

هر کسی دنیای خودشو داره گلم