2777
2789
عنوان

بازیگر محجبه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 61 پست
کمدین ها خو عاشقانه حرف نمیزنن  اگه همه بزنن کم بازیگران درام و .. دیالوگ عاشقانه‌ خیلی دارن

میدونم عزیزم

درکل منظورم اینه افراد خیلی معتقد قطعا وارد این حرفه نمیشن

ولا که کارشون قابل احترامه

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
عزیزممممم دیگ این قانون بازیگریه ...

یعنی حتما باید بدحجاب باشی😑

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم ولی متاسفانه  بازیگری تو ایران شغل کثیفیه مخصوصا برای خانم ها☹

😭😭😭من تمام زندگیمو فدای بازیگری کردم 😞

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مگه تا الان این رو نمی دونستی؟؟

چرا اما ب خیال خودم  دوست داشتم بازیگر محجبه باشم حالا چیکار کنم ب نظر شما🤧

وایییی  من تمام زندگیمو بر اساس بازیگر شدنم چیدم خیلی دوس دارم بشم اولین بازیگر محجبه ایران😪ا ...

خب برو تئاتر بانوان،من یکی دوبار رفتم کارشون خیلی خوبه،فقط خانمها هستن،آقا راه نمیدن اجازه عکسبرداری هم نمیدن

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
چاره ای نیست .بی خیال شو 

اما ب نظرم نشد نداره مثل سوگل طهماسبی میشم یا تو تلویزیون کار میکنم یا کارهای طنز انجام میدم اونم طرفدارای خودشو داره

خب برو تئاتر بانوان،من یکی دوبار رفتم کارشون خیلی خوبه،فقط خانمها هستن،آقا راه نمیدن اجازه عکسبرداری ...

من بازیگریو دوس دارم اما مشهور شدنشو بیشتر دوس دارم

سوگل طهماسبی خیلی باشخصیت و سنگین رنگینه و بدون حاشیه هست حجابشم خیلی عالیه 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
یعنی کلا نمیشه با حجاب بازیگر شد؟

هیچ کاری نشد نداره..

ولی خب ی نگاه ب بازیگرایی ک الان رو بورسن و محبوبن بنداز.. واقعا هیچکدوم محجبه نیستن 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
سوگل طهماسبی خیلی باشخصیت و سنگین رنگینه و بدون حاشیه هست حجابشم خیلی عالیه 

آره کلا بازیگر هم حجاب داشته باشه ی نقشی بهش نمیدن ک ب قول اینا تیکه های جنسی و اینا تو دیالوگش باشه ی نقشی بهش میدن ک بهش بخوره