2821
2789
نوش جونش. 

ممنون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پوست تخم مرغ و شنیدم زیاد  اما بازم ترسیدم الکی باشه .

نهههههه!بمب کلسیمه.

بجای داروهای  صنعتی خودت کلسیم خالص میسازی.

من اول تو گوگل تحقیق کردم بعد رفتم سراغش

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خوراکیهای کم حجم ولی پرکالری بده.مثل آجیل.  مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی هم بده بهش. من پ ...

عزیزم قطره ویتامین دی دکتر گفته بدین؟ازمایش دادین یا همینجوری میدین

بازم دلم گرفته....گریم اختیاری نیست......💔

ویتامین دی پسرم کمه بنظرت چیا خوبه 

ماهی سالمون ماهی تن میگو آب پرتقال قارچ

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
نهههههه!بمب کلسیمه. بجای داروهای  صنعتی خودت کلسیم خالص میسازی. من اول تو گوگل تحقیق کردم بعد ...

پسر من حتی پنیر و خامه نمیخوره یعنی هر کی میگه بچه من بدغذاست باور نمیکنم بچه من حتی لب به شیر هم نزده به جز نوزادیش که شیر خشک میخورد بعدش دیگه نخورد تا الان که سه سالشه

ویتامین دی پسرم کمه بنظرت چیا خوبه 

هرروز یه سی سی قطره دی ۳ بده بهش.بچه منم کم داشت دکتر تزریق کرد و گفت هرروز بهش قطره بدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نهههههه!بمب کلسیمه. بجای داروهای  صنعتی خودت کلسیم خالص میسازی. من اول تو گوگل تحقیق کردم بعد ...

پوست تخم مرغ محلی و بگیرم بشورم خشک کنم و اسیاب . اره .

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
پسر من حتی پنیر و خامه نمیخوره یعنی هر کی میگه بچه من بدغذاست باور نمیکنم بچه من حتی لب به شیر هم نز ...

چیا میخوره؟تو همونا تقویتی بریز.آزمایش بردی؟

پسر من حتی پنیر و خامه نمیخوره یعنی هر کی میگه بچه من بدغذاست باور نمیکنم بچه من حتی لب به شیر هم نز ...

من صبحونه ارده شیره میدم یا تخم بلدرچین . یا صبحونه با جو پرک .  

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
عزیزم قطره ویتامین دی دکتر گفته بدین؟ازمایش دادین یا همینجوری میدین

آزمایش دادیم خیلی کم داشت.واسش تزریق کردن و دکتر گفت هرروز بهش بده.منم دوساله دارم هرروز میدم.خداروشکر رشد موهاش و ناخنش درست شده و دیگه سرش عرق نمیکنه.تند تند هم مریض نمیشه

آزمایش دادیم خیلی کم داشت.واسش تزریق کردن و دکتر گفت هرروز بهش بده.منم دوساله دارم هرروز میدم.خداروش ...

چه خوب خداروشکر 

این رشد ناخون و مو خوبه شکر خدا با اینکه نه لبنیات میخوره نه میوه فقط هندونه 😕

پوست تخم مرغ محلی و بگیرم بشورم خشک کنم و اسیاب . اره .

بشور بذار چند روز بمونه یه جایی هوا بخوره.من میذارم تو دیس میذارم بالای یخچال.بعدش که خشک و شکننده شده بود تو دستم خرد میکنم میریزم تو آسیاب پودرش میکنه.بعد الک میکنم درشتهاش جدا بشن.درشتها رو باز آسیاب میکنم تا یه پودر گچی بدست بیاد.بعد میریزم تو قوطی میذارم تو یخچال هرصبح یه قاشق مرباخوری میریزم تو خامش قاطی میکنم.میخوره