در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
نهههههه!بمب کلسیمه. بجای داروهای صنعتی خودت کلسیم خالص میسازی. من اول تو گوگل تحقیق کردم بعد ...
پسر من حتی پنیر و خامه نمیخوره یعنی هر کی میگه بچه من بدغذاست باور نمیکنم بچه من حتی لب به شیر هم نزده به جز نوزادیش که شیر خشک میخورد بعدش دیگه نخورد تا الان که سه سالشه
عزیزم قطره ویتامین دی دکتر گفته بدین؟ازمایش دادین یا همینجوری میدین
آزمایش دادیم خیلی کم داشت.واسش تزریق کردن و دکتر گفت هرروز بهش بده.منم دوساله دارم هرروز میدم.خداروشکر رشد موهاش و ناخنش درست شده و دیگه سرش عرق نمیکنه.تند تند هم مریض نمیشه
پوست تخم مرغ محلی و بگیرم بشورم خشک کنم و اسیاب . اره .
بشور بذار چند روز بمونه یه جایی هوا بخوره.من میذارم تو دیس میذارم بالای یخچال.بعدش که خشک و شکننده شده بود تو دستم خرد میکنم میریزم تو آسیاب پودرش میکنه.بعد الک میکنم درشتهاش جدا بشن.درشتها رو باز آسیاب میکنم تا یه پودر گچی بدست بیاد.بعد میریزم تو قوطی میذارم تو یخچال هرصبح یه قاشق مرباخوری میریزم تو خامش قاطی میکنم.میخوره