2821
2789
نه نبردم هنوز  برنج و ماست میخوره کلا تنوع غذاییش بشدت کمه

پودر دستساز کلسیم رو بریز تو ماستش بده بخوره.همون ماست محلی کلی کلسیم داره.بعدش هم قطره ویتامین دی بده.

ببر چکاپ بده.شاید چیزیش کمه اشتها نداره.بی اشتهایی بچه من از کمخونیه.دارم روش کار میکنم برطرف کنم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چه خوب خداروشکر  این رشد ناخون و مو خوبه شکر خدا با اینکه نه لبنیات میخوره نه میوه فقط هندونه ...

بچه من ناخنهاش انقد کند رشد میکرد ماهی یک بار میگرفتمشون.الان شده هفته ای یک بار.بچه منم میوه فقط سیب میخوره☹ لبنیات هم فقط خامه صبحانه.غذا هم فقط عاشق سیب زمینی سرخ کرده هست.دیگه باقیشو با جنگ و  دعوا میدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استارتر عزیز بچت چندوقتشه؟قد و وزنش چنده؟

پودر دستساز کلسیم رو بریز تو ماستش بده بخوره.همون ماست محلی کلی کلسیم داره.بعدش هم قطره ویتامین دی ب ...

ممنون .منم احتمال میدم کم.خون باشه 

خودم کم خونی داشتم و دارم با ویتامین دی خیلی پایین دکتر گفت احتمالا بچتم مثل خودت باشه باید ببرم ازمایش

بازم دلم گرفته....گریم اختیاری نیست......💔

ممنون .منم احتمال میدم کم.خون باشه  خودم کم خونی داشتم و دارم با ویتامین دی خیلی پایین دکتر گف ...

ببر خیالت راحت بشه.طبق کمبودش همون داروهارو بده درست شه.الکی نمیشه دارو داد