2821
2789

ببین این و میخوره یکم جو پرک و بزار  پخته بشه آبش کم شد داخلش شیر بریز و  خرما له شده و  با ی مقدار بادوم  خورد شده 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین این و میخوره یکم جو پرک و بزار  پخته بشه آبش کم شد داخلش شیر بریز و  خرما له شده و&nb ...

منم برای پسرم درستش کنم😁

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کلسیم و ویتامین دی رو حتما بذار تو برنامش

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
فکر کنم بچه غذا اینو بخوره😅

من دوتا بچه دارم . بعد بزرگه میخوره کوچیکه نمیخوره  براش با آرد برنج درست میکنم میخوره . من دوتا بچه بد غذا دارم 

خوراکیهای کم حجم ولی پرکالری بده.مثل آجیل. 

مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی هم بده بهش.

من پوست تخم مرغ محلی رو میشورم خشکش میکنم بعد آسیاب میکنم پودر کلسیم میسازم قاطی خامه ی صبحانش میکنم.بعد صبحانه هم قطره ویتامین دی میدم.بچه منم بدغذاست.یه مدت توقف رشد داشت‌.این کارها رو میکنم از توقف خارج شده ولی خب اون کمبوده جبران نشده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خوراکیهای کم حجم ولی پرکالری بده.مثل آجیل.  مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی هم بده بهش. من پ ...

من پوست تخم مرغ و شنیدم زیاد  اما بازم ترسیدم الکی باشه .