2821
2789

ببین این و میخوره یکم جو پرک و بزار  پخته بشه آبش کم شد داخلش شیر بریز و  خرما له شده و  با ی مقدار بادوم  خورد شده 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین این و میخوره یکم جو پرک و بزار  پخته بشه آبش کم شد داخلش شیر بریز و  خرما له شده و&nb ...

منم برای پسرم درستش کنم😁

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کلسیم و ویتامین دی رو حتما بذار تو برنامش

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
فکر کنم بچه غذا اینو بخوره😅

من دوتا بچه دارم . بعد بزرگه میخوره کوچیکه نمیخوره  براش با آرد برنج درست میکنم میخوره . من دوتا بچه بد غذا دارم 

خوراکیهای کم حجم ولی پرکالری بده.مثل آجیل. 

مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی هم بده بهش.

من پوست تخم مرغ محلی رو میشورم خشکش میکنم بعد آسیاب میکنم پودر کلسیم میسازم قاطی خامه ی صبحانش میکنم.بعد صبحانه هم قطره ویتامین دی میدم.بچه منم بدغذاست.یه مدت توقف رشد داشت‌.این کارها رو میکنم از توقف خارج شده ولی خب اون کمبوده جبران نشده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خوراکیهای کم حجم ولی پرکالری بده.مثل آجیل.  مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی هم بده بهش. من پ ...

من پوست تخم مرغ و شنیدم زیاد  اما بازم ترسیدم الکی باشه .