2821
2789
عنوان

خواستگارم😐

550 بازدید | 35 پست

حدود یک سال با یکی از همکارانم آشنا شدیم من سنم از ایشون ۳ سال بزرگتره الان که قراره بیان خواستگاری خواهرش مادرش و یاد میده و مانع ازدواجن پسره هم بهم میگه من همه جوره پشتتم الان موندم چکار کنم نکنه نیان مراسم من اولش بهش گفته بودم به خانوادت بگو اونم میگفت خانواده ام خیلی لاکچرین سن ی عدده،واقعا دیگه خسته شدم خواهره الان داره این وسط موش میدونه نمیدونم چه کنم 😥

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لعنت به این جور خواهرا

بیش لعنت واقعاا گیر کردم تقصیر اینم هست چرا اولش به خانوادش نگفته الان بعد ی سال اینجوری بکنن

خب با بزرگتر از خودت ازدواج نکن....من مادرم با پدرم اختلاف سنیشون ۴ ساله یعنی مادرم بزرگتر ه دوتاشونم ادمای خوبی هستن ولی سنشون خیلی مشکلات به وجود آورد....خیلی سخته

پسره اگه بخوادت می گه من اینو می خوام و میاد  اگر نه همون بهتر ک بره

الان بخاطر من خانوادش گفتن پاشو برو خونه خودت خودت بپز خودت بخور از خودشون جدا کردن طفلک مریضم هست با اون حالش تنها رهاش کردن

خب با بزرگتر از خودت ازدواج نکن....من مادرم با پدرم اختلاف سنیشون ۴ ساله یعنی مادرم بزرگتر ه دوتاشون ...

چه مشکلاتی؟

الان بخاطر من خانوادش گفتن پاشو برو خونه خودت خودت بپز خودت بخور از خودشون جدا کردن طفلک مریضم هست ب ...

خدا آدم بد رو لعنت کنه 

ب خدا توکل کن ازش بخواه هر چی به صلاحته

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

من 3 تا خواهرام از شوهراشون هر کدوم سه سال بزرگتر ن من فقط شوهرم ازم بزرگتره یه سال... چیز مهمی نیست ولی خب بهشونم نمیاد انگار شوهراشون ازشون بزرگتره 😂😂😂منم که یه سال اختلاف داریم همه فک میکنن 22 اینام شوهرم سن خودش بهش میخوره 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز