2777
2789
عنوان

خواستگارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 35 پست
من 3 تا خواهرام از شوهراشون هر کدوم سه سال بزرگتر ن من فقط شوهرم ازم بزرگتره یه سال... چیز مهمی نیست ...

من خیلی بی بی فیسم خیلی نهایت سنم ۲۲ نشون میده در حالیکه ۳۰ به بالام😂من پیداش نکردم که اون پیدا کرده من و و دست نکشید من کلا آدم آویزونی نیستم و اینکه تو مدت یکسال یک عالمه خواستگار بخاطر ایشون برگردوندم که هم موقعیتش از ایشون بهتر بود هم خانوادش

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی بی بی فیسم خیلی نهایت سنم ۲۲ نشون میده در حالیکه ۳۰ به بالام😂من پیداش نکردم که اون پیدا کرد ...

چیبگم والا ایشالله هرچی صلاحت هست بشه 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

ب امضات دقت کن...

اوکی میشه همه چی 😍😍😍🥺🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من خیلی بی بی فیسم خیلی نهایت سنم ۲۲ نشون میده در حالیکه ۳۰ به بالام😂من پیداش نکردم که اون پیدا کرد ...

چطور می خوای با کسی که از خودت کوچکتره زندگی کنی به بعدش فکر کردی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چطور می خوای با کسی که از خودت کوچکتره زندگی کنی به بعدش فکر کردی

دلیلش و میگید؟عمه های من از شوهراشون بزرگترن و خوشبخترین دخترخاله هام از همسراشون بزرگترن هیچ کسی و به خوشبختی اونا ندیدم ایرادش و بگید بدونم؟

بیکاری آخه میخای بری تو خانواده ای که از همین الان خواستگاری نیومده اینجوری میکنن 

یه روز سنت بهونه میکنن فردا یه چیز دیگ رو 

زندگی برات جهنم میکنن فردا هرچقدر هم بخای رفت آمد نکنی باز با حرفاشون اذیت میشی پس نکن دودش تو چشم خودت میره

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
بیکاری آخه میخای بری تو خانواده ای که از همین الان خواستگاری نیومده اینجوری میکنن  یه روز سنت ...

😐😐کلا دهن خانواده شوهر و نمیشه بست منم روحیم حساس برای همین موندم اگه میدونستم اقا تو این ی سال چیزی نگفته اصلا باهاش هم کلام نمیشدم تازگی ها متوجه شدمم مادرش اصلا کاری نداره این خواهرش داره کوک میکنه و دلیلشم اینه همه جوره از من پایین هم از لحاظ مالی هم تحصیلات خودش ۱۴ سالگی ازدواج کرده نمیتونه کسی رو بالاتر از خودش ببینه خواهر برادر من پزشکن من خودم ارشد و دفتر دارم نیازی به شوهر ندارم برادر ایشون بود دست از من نمیکشید و تا دو روز پیش نمیدونستم خانوادش مخالفن😥خدایا گیر کردم ا

دلیلش و میگید؟عمه های من از شوهراشون بزرگترن و خوشبخترین دخترخاله هام از همسراشون بزرگترن هیچ کسی و ...

بستگی به طرز فکر خودتون داره البته. آخه اگه کوچکترین حرف و حدیثی بینتون بشه اونوقت به عنوان همسر بهت چیزی بگه با توجه به اینکه کوچکتره میتونی قبول کنی. بعدم آقایون دیرتر از خانم ها تو زندگی از لحاظ فکری رشد میکنن اونوقت میتونی حرف کوچکتر از خودت رو بپذیری. بعد شما ممکنه با توجه سنت دنبال بچه دار شدن باشی ولی آقایون تو سنی که خانم دنبال بچه دار شدنه دنبال بچه دار شدن نیستن. مثلا یه خانم ۳۲ ۳۳ ساله دنبال بچه دار شدنه ولی آقایون تو این سن دنبالش نیستن و خیلی موضوعات دیگه که نمیتونم اینجا بگم.

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بستگی به طرز فکر خودتون داره البته. آخه اگه کوچکترین حرف و حدیثی بینتون بشه اونوقت به عنوان همسر بهت ...

نه خیلی بزرگ فکر میکنه کلا باهاش حرف بزنی فکر میکنی با ادم‌۵۰ ساله حرف میزنی،از این لحاظ مشکلی نیست در مورد بچه دار شدنم فکر نکنم مشکلی باشه دوستای من تازه ۱۰ سال پیش ازدواج کردن الان دارن بچه دار میشن اینا رو مشکل ندارم دلیل بیشتری می خوام☺