2777
2789
عنوان

خواستگارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 35 پست
😐😐کلا دهن خانواده شوهر و نمیشه بست منم روحیم حساس برای همین موندم اگه میدونستم اقا تو این ی سال چی ...

بنظرم خیلی خیلی فکر کن تو نیازی نداری اصن  بنظرم. یکبار هم شده حرفت به خواستگاریت بزن به خانوادش بگه 

مخالف بودن هم همون اول میگفتن  بگو مگه من بازیچه ام بنظرم خواستگاریت هم قطعا میدونسته خانوادش مخالفن اما چیزی نگفته بهت

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
نه خیلی بزرگ فکر میکنه کلا باهاش حرف بزنی فکر میکنی با ادم‌۵۰ ساله حرف میزنی،از این لحاظ مشکلی نیست ...

منظورم سن بچه دار شدنه آقا بود. بعد چون کوچکتره همیشه باید بترسی که نکنه به یکی دیگه فکر کنه. بازم میگم بستگی به روحیات خودتون داره اگه شما از هر نظر بالاتری چرا می خوای باهاش ازدواج کنی. 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منظورم سن بچه دار شدنه آقا بود. بعد چون کوچکتره همیشه باید بترسی که نکنه به یکی دیگه فکر کنه. بازم م ...

چون پسری که از بچگی روی پای خودش ایستاده و هر چی داره خودش داره تا الانشم من در مورد دارایی هام بهش حرف نزدم که بخاطر اونا ذهنش منحرف بشه و پول ملاک انتخابش باشه ولی من به نوعی دوستش دارم ☺ولی اگه ببینم خانوادش خیلی دارن مخالفت میکنن فکر کنم نظرم و عوض کنم من میدونم خواهرش از روی حسادت که داره مخالفت میکنه

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
چون پسری که از بچگی روی پای خودش ایستاده و هر چی داره خودش داره تا الانشم من در مورد دارایی هام بهش ...

باز خودت بهتر صلاح خودت رو میدونی. ولی بیشتر فکر کن.

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بنظرم خیلی خیلی فکر کن تو نیازی نداری اصن  بنظرم. یکبار هم شده حرفت به خواستگاریت بزن به خانواد ...

بله منم اتفاقا با خانوادم‌صحبت میکردم به مامانمینا گفتم این میدونسته خانوادش مخالفن ولی خودش نگفت شاید فکر میکرده میتونه راضیشون کنه ولی من تا شهریور بهش فرصت دادم اومدن اومدن نیامدن به سلامت😊بگردن از من بهترش و پیدا کردن برن بگیرن😉

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"