2777
2789
عنوان

بیاید از تئوری هایی که باور داریم بگیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 56 پست
ما همه داریم توبی یه خواب و خیال طولانی زندگی میکنیم  هیچی واقعی نیست  ذهنمون این جهانو ...

ذهن مزخرف چرا باید برای اینکه از تنهایی در بیاد دنیایی بسازه که به شدت توش تنهاس؟  

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا یه چی بگید حداقل با عقلم جور در بیاد آخه...من لای انگشت پام خال دارم معشوقم جای دگ پیدا نکرد ...

الان میرم ازش میپرسم بهت خبر میدم😐

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
جهان چطور ب وسیله کی بوجود اومده؟ انسانها رو کی بهشون روح داد تا زنده بشه واز یک لخته خون جسم شون ش ...

نمیدونم

ممکنه جهان همیشه بوده باشه

من فقط عقیده مو گفتم

آتئیست هستم.مشکلی با کسی ندارم💗
جهان چطور ب وسیله کی بوجود اومده؟ انسانها رو کی بهشون روح داد تا زنده بشه واز یک لخته خون جسم شون ش ...

جهان ما با انفجار بیگ بنگ شروع شده و طبق نظر راجر پنروز که تازه نوبل فیزیکو برده قبل دنیای ما بار ها بیگ بنگ اتفاق افتاده

وجود روح دلیل علمی نداره و اثبات شده نیست

اینکه انسان ها چجوری به وجود اومدن هم نظریه علمی معتبری براش هست

اگه علم قبول داری اینا جوابت نداری هم که هیچی

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
جهان ما با انفجار بیگ بنگ شروع شده و طبق نظر راجر پنروز که تازه نوبل فیزیکو برده قبل دنیای ما بار ها ...

واقعیت اینه که مردم دیگه مثل سابق ریسک نمیکنن.روشی رو انتخاب میکنن که محکم و مستدل باشه و علم اقتدار خودشو بیشتر از هرچیزی ثابت کرده.به زودی مردم بین علم و دین علم رو انتخاب میکنن

جهان ما با انفجار بیگ بنگ شروع شده و طبق نظر راجر پنروز که تازه نوبل فیزیکو برده قبل دنیای ما بار ها ...

تا خدا نخاسه باشه ن بیگ بنگی رخ میداده ن راجر پنروزی نظریه میدادع اول خدا خاستع بعد این اتفاقا افتاده🌹💖

تا خدا نخاسه باشه ن بیگ بنگی رخ میداده ن راجر پنروزی نظریه میدادع اول خدا خاستع بعد این اتفاقا افتاد ...

خب من ی سوال میپرسم اگه معلول و علتیه 

پس خود خدا از چی ساخته شده؟ 

اگه ادعای شما بنا بر این که هیچی از هیچی بوجود نمیاد درست باشه 

خدا از چیه پس

خائن شرمنده از اینه هاست.. 🪞🍃.      
تا خدا نخاسه باشه ن بیگ بنگی رخ میداده ن راجر پنروزی نظریه میدادع اول خدا خاستع بعد این اتفاقا افتاد ...

اینم باور شماست

اما دلیل نمیشه درست باشه

اینا تو حیطه ایه که علم هنوز ثابتش نکرده پس بحث سر اینایی که فقط فرضیه هستن منطقی نیست