2777
2789

مثلا من باور دارم:

هر رنگی ممکنه از نظر کسی یه مدلی باشه

مثلا آبی ک من میبینم با آبی ک شما می‌بینید متفاوت باشه  

☆Always an angel,never a God☆ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت هایی از بدنمون که خال داره جای بوسه معشوقمون تو زندگیه قبلیمون بوده...

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
خدا وجود نداره

جهان چطور ب وسیله کی بوجود اومده؟

انسانها رو کی بهشون روح داد تا زنده بشه واز یک لخته خون جسم شون شکل بگیره؟ نکنع خودمون خودمونو بوجود اوردیم یا دست سازیم

واقعا؟؟؟؟؟

من چند جا خوندم اینو 

به نظرم اونقدر قشنگ هست که بشه باورش کرد

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
ما همه داریم توبی یه خواب و خیال طولانی زندگی میکنیم  هیچی واقعی نیست  ذهنمون این جهانو ...

اره

واسه همینه ی سری وقتا گیج میشی فک میکنی جسم نداری

☆Always an angel,never a God☆