2777
2789
عنوان

توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 26 پست
من ب کمکتون نیاز دارم میشه داخل واتساپ پیام بدم بهتون؟

بله عزیزم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی در اسکیزوفرنی فرد بینش نداره که دچار توهم شده

من نمی‌دونم چیزایی گفتم چیه حرفایی میشنوم انجامشون میدم و از وقتی اینا دیدم بدنم زخم میشه

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....
البته از نظر فامیلای ما چله بهت خورده یا چشم زخم

منم دقیقاااااا وقتی کسی منو میبینع یا میرم جایی یا کسی میاد خونمون اینجوری میشم

باید چیکار کرد برا رفعش؟

فروشگاه لوازم آرایشی دارم با قیمتای مناسبلطفا ازم حمایت کنین خواهرانه .به حمایتتون نیاز دارمjingoolestoon_shop

حرز امام جواد بگیر شاید چشم خوردی چون من خودم قبلا دچار توهم شده بودم توهم دیداری، بویایی، شنیداری

میگن چهل روز سوره بقره بخونی هم خوبه ولی باید حتما هرروز بخونی اگه وسطش ولش کنی میگن حالت بدتر میشه🤷‍♀️

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

وای چقد یه دوران از زندگی کوتام بد گذشت اون زمانی که توهم میزدم که یکی تو خونس وای به مامانم میگفتم بهم تجاوز شده مامانم منو پزشک قانونی هم برد ولی گفتن سالمه روانشناس گفت توهم ولی من هنوزم فک میکنم واقعی دقیقا۱۲سالم بود هنوزم خوابشو میبینم پسره هم ک میگفتم وجود داشت ولی اصلا اون اون وقتا ثابت میکرد که فلان جا بوده و خودم فهمیدم توهم 

منم دقیقاااااا وقتی کسی منو میبینع یا میرم جایی یا کسی میاد خونمون اینجوری میشم باید چیکار کرد برا ...

عزیز دلم همیشه سوره های قرآنی بخون یا اگه نتونستی صوتش تو خونه پخش کن مطمئن باش از چشم نظر آدمای حسود احتمالا چشم زخم میزنن 

عزیز دلم همیشه سوره های قرآنی بخون یا اگه نتونستی صوتش تو خونه پخش کن مطمئن باش از چشم نظر آدمای حسو ...

خودمم یه مدته میفهمم واس چشم زخمه 

آخه دلیل دیگه ای نداره 

شوهرم میگه دیوونه ای🤨😐

واقعا ممنونم حتما انجام میدم

فروشگاه لوازم آرایشی دارم با قیمتای مناسبلطفا ازم حمایت کنین خواهرانه .به حمایتتون نیاز دارمjingoolestoon_shop
خودمم یه مدته میفهمم واس چشم زخمه  آخه دلیل دیگه ای نداره  شوهرم میگه دیوونه ای🤨😐 واق ...

😘😘😘 ن عزیزم توهم نیس تو قرآن هم اومده الان از نظر علمی میگن آدم میتونه باحسادتش روح طرف رو درگیر کنه و انرژی منفی ب قولی میده . و ان یکاد بذار ب خونتون اسفند هر روز دود کن براگرم شدن مغز و اعصاب

😘😘😘 ن عزیزم توهم نیس تو قرآن هم اومده الان از نظر علمی میگن آدم میتونه باحسادتش روح طرف رو درگیر ...

مرسی فداتشممممممممم🥰🥰🥰🥰🥰خیلی مهربونی و انرژی مثبت😍

مرسی فداتشممممممممم🥰🥰🥰🥰🥰خیلی مهربونی و انرژی مثبت😍

قربونت گلم انشاءالله زندگیت جوری آروم بشه ک از ته دل بخندی و خداروشکر کنی ... هروقت ناراحت بودی چشماتو ببند ب قدرت خدا فکر کن خداوند پر از انرژی مثبته و همه بنده هاشو یک اندازه دوس داره فقط کافیه ب یادش باشی اون یار همیشگی ماست