2777
2789
عنوان

توهم

436 بازدید | 26 پست

با خودم قدم میزنم حرف میزنم مثلاً آدمایی تو زهنمه ب جاشون حرف میزنم ب جاشونم ج میدم شده چن ساعت قدم میزنم طوری کمر درد می‌گیرم اینقدر فکرم درگیره ک غذا رو گازم میسوزه نمیفهم خودزنی زیاد دارم از بچم متنفرم شده با حرفایی ب جا اون خودم بدم غمگین باشه گریم میکنم بنظرتون طبیعیه شما هم همینطورین

تعداد رای : 14
نظرسنجی
توهم نیس عادیه
3
21%
اکسیزوفرنیه
4
28%
اینجور مورد دیدین درمان داره
7
50%
یا درمان نداره
0
0%
من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونایی ک راجبشون تخیل میکنی کیان؟

آدمای مختلف جلو چشام میان

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

باید کامل بررسی بشی عزیزم اینطور نمیشه گفت

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

ولی در اسکیزوفرنی فرد بینش نداره که دچار توهم شده

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
روانشناسی شما؟

بله

اسکیزو فرنی خیلی شدیده مثلا تو باید یه صداهاییو بشنوی ک بقیه نمیشنون واقعیت وخیال براشون قاطی میشه ت ...

میشنوم تا حالا حرفایی میاد زهنم انجام دادم ک آبروم رفته جوریه با خانوادم بخاطر کارام رفت آمد ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز