با خودم قدم میزنم حرف میزنم مثلاً آدمایی تو زهنمه ب جاشون حرف میزنم ب جاشونم ج میدم شده چن ساعت قدم میزنم طوری کمر درد میگیرم اینقدر فکرم درگیره ک غذا رو گازم میسوزه نمیفهم خودزنی زیاد دارم از بچم متنفرم شده با حرفایی ب جا اون خودم بدم غمگین باشه گریم میکنم بنظرتون طبیعیه شما هم همینطورین
من ب کمکتون نیاز دارم میشه داخل واتساپ پیام بدم بهتون؟
بله عزیزم
(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤
حرز امام جواد بگیر شاید چشم خوردی چون من خودم قبلا دچار توهم شده بودم توهم دیداری، بویایی، شنیداری
میگن چهل روز سوره بقره بخونی هم خوبه ولی باید حتما هرروز بخونی اگه وسطش ولش کنی میگن حالت بدتر میشه🤷♀️
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
وای چقد یه دوران از زندگی کوتام بد گذشت اون زمانی که توهم میزدم که یکی تو خونس وای به مامانم میگفتم بهم تجاوز شده مامانم منو پزشک قانونی هم برد ولی گفتن سالمه روانشناس گفت توهم ولی من هنوزم فک میکنم واقعی دقیقا۱۲سالم بود هنوزم خوابشو میبینم پسره هم ک میگفتم وجود داشت ولی اصلا اون اون وقتا ثابت میکرد که فلان جا بوده و خودم فهمیدم توهم
خودمم یه مدته میفهمم واس چشم زخمه آخه دلیل دیگه ای نداره شوهرم میگه دیوونه ای🤨😐 واق ...
😘😘😘 ن عزیزم توهم نیس تو قرآن هم اومده الان از نظر علمی میگن آدم میتونه باحسادتش روح طرف رو درگیر کنه و انرژی منفی ب قولی میده . و ان یکاد بذار ب خونتون اسفند هر روز دود کن براگرم شدن مغز و اعصاب
مرسی فداتشممممممممم🥰🥰🥰🥰🥰خیلی مهربونی و انرژی مثبت😍
قربونت گلم انشاءالله زندگیت جوری آروم بشه ک از ته دل بخندی و خداروشکر کنی ... هروقت ناراحت بودی چشماتو ببند ب قدرت خدا فکر کن خداوند پر از انرژی مثبته و همه بنده هاشو یک اندازه دوس داره فقط کافیه ب یادش باشی اون یار همیشگی ماست