سلام. داخل سی تی اسکن ریه مادرم ی ندول ۱۵ میلیمتری دیدن. حالا قراره نمونه برداری بشه که ببینن سرطانی هست یا نه. دل تو دلم نیست😭😔. هر کی تجربه ای داره لطف کنه بگه.
مادرمه😔 اگه خودم بودم اصن برام مهم نبود ولی تا وقت بدن نمونه برداری بشه مامان ( الهی بمیرم براش ح ...
سلام عزیزم خوبی امیدوارم مادرتون خوب شده باشن، عشق من قراره عمل ریه انجام بده یک ماه بعد ،خیلی نگرانه میترسه بعدش نتونه ورزش کنه ،نتونه کارشو ادامه بده چون آتش نشانه 😭😭😭خیلی نگرانم منم خیلی ، میترسه امروز میگفت میترسم اصلا زبونم لال زنده نمونم ، بمیرم براش که تو یه عملیات ماسکش سوراخ بوده دوسال پیش کلی دود غلیظ رفته تو ریش و دکتر گفته انگار ۳۰سال سیگار کشیدی ریت اینجوریه ، حتی لب ب سیگار نمیزنه ، مرتب ورزش میکنه ،دکتر گفته دود غلیظی که وارد ریت شده یه لکه ایجاد کرده ک باید عمل شی و حتما خوب میشی اگرم نشد بعد عمل با پرتو درمانی حتما خوب میشی ،امروز میگه میترسم نتونم ورزش کنم نتونم بدوم 😭😭😭😭😭😭 تو رو خدا تجربتو بگو
یکی از دوستانم ندول ریه داشت که با معرفی یکی از دکترای طب سنتی به اسم آقای دکتر حسین کاظمی خوشبختانه الان دو ساله که بیماری ایشون درمان شده شماره دکتر رو براتون میگذارم