2777
2789
عنوان

توده ریه

27485 بازدید | 34 پست

سلام. داخل سی تی اسکن ریه مادرم ی ندول ۱۵ میلیمتری دیدن. حالا قراره نمونه برداری بشه که ببینن سرطانی هست یا نه. دل تو دلم نیست😭😔. هر کی تجربه ای داره لطف کنه بگه.

تجربه نیاز نداره میره پاتولوژی دو هفته بعد جواب بهتون میدن چیه حتی اگه سرطان هم باشه نوع خوب و بد داره .حتی اگه بد هم باشه درمان داره .عمر دهنده خداست فقط حتما دکتر حاذقی رو انتخاب کنید چون گاهی یک موضوع ساده رو دکترا تبدیل به بحران میکنن نفری میشناختم یک توده به اندازه نصف گردو رو سه بار عمل کردن اینقدر بد عمل کردن تبدیلش کردن به پرتقال که بدبخت درمانش صد ها بزابر سخت تر شد.تنهااااااا توصیه ای که دارم دیرتر عملش کنید ولی زیر دست یک جراح کار بلد ببریدش زیر تیغ هر جراح درپیتی نفرستینش.دیدم که میگم با تجربه هستم

نگران نباش

با یه دیدن یه چیز سریع نرو سراغ سرطان

یادمه ۲ سال از بهترین سالهای عمرم سر نفهمی این دکترا خراب شد

دو سال پیش اتفاقی توی سونو بهم گفتن اندازه کف دست توی کبدت کیست داری و سریع باید عمل شی

اما من اهل عمل نبودم. 

۳ بار رفتم تهران ۲ بارشم دکتری که باید میبود دقیقا روزیکه منم ازش وقت گرفته بودم رفته بود خارج یکبارشم پدرش فوت شده بود

جون به لب شده بودم اونروزا

هی گریه و نگرانی و استرس و اعصاب خراب

آخرشم دکتر و دیدم بعد ۳ بار رفتن به تهران و بیمارستان فیروزگر کوفتی.

گفتش چرا اینقد برات بزرگ کردن‌ دکتر بقایی بود

پیشنهاد میکنم برین اونجا. دکتر بقایی بیمارستان فیروزگر

گفت قرصم نخواستی نخور

فقط سال بعد سی تی بده اگه بزرگ شده بود بیا عمل کنم

که تا سال بعد سی تی گفت همون سایزه و منم پیگیر نشدم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه نیاز نداره میره پاتولوژی دو هفته بعد جواب بهتون میدن چیه حتی اگه سرطان هم باشه نوع خوب و بد دا ...

مادرمه😔

اگه خودم بودم اصن برام مهم نبود

ولی تا وقت بدن نمونه برداری بشه مامان ( الهی بمیرم براش حتما درد هم داره)

تا ده روز بعد که جوابش بیاد میمیرم زنده میشم

خدا نصیب کسی نکنه

مرررسییی عزیزم که جواب دادی❤❤

نگران نباش با یه دیدن یه چیز سریع نرو سراغ سرطان یادمه ۲ سال از بهترین سالهای عمرم سر نفهمی این دک ...

بله منم مامان رو به ۴ تا دکتر نشون دادم

هر ۴ دکتر گفتن باید نمونه برداری بشه

مشکوک به سرطانه😔

مرررسی عزیزم که جواب دادی❤❤❤

بله منم مامان رو به ۴ تا دکتر نشون دادم هر ۴ دکتر گفتن باید نمونه برداری بشه مشکوک به سرطانه😔 مر ...

همه دکتری رو بیخیال شین

فقط و فقط و فقط برین بیمارستان فیروزگر تهران

پیش دکتر مسعود بقایی

ایشون جراح خیلیییییییی ماهری هستن و خیلی هم معروفن

و هر کسی ناامید بوده رفته پیش ایشون

یادمه خانمی توی بیمارستان بهم گفت که پدرم سرطان معده داشت و هر دکتری رفتیم گفت عمل نمیکنیم و اخر یکیش گفته بود ببرین پیش بقایی تا شانس زنده موندنش بالا باشه

اینترنتی هم میتونی وقت بگیری

همه دکتری رو بیخیال شین فقط و فقط و فقط برین بیمارستان فیروزگر تهران پیش دکتر مسعود بقایی ایشون ج ...

دکتر بقایی فقط تو اون بیمارستانن

مطب هم نداره

از ۷ صبح تا ۱۲ شب خودش رو وقف بیمارا کرده

گاهی هم توی خارج کشورن

شما همه رو بزارین کنار و برین پیش ایشون

اصلا معروفه به پنجه طلا

بله منم مامان رو به ۴ تا دکتر نشون دادم هر ۴ دکتر گفتن باید نمونه برداری بشه مشکوک به سرطانه😔 مر ...

عزیزم اصلا نگران نباش. توی ریه افراد سالم هم زیاد پیش میاد که ندول دیده بشه که اکثرا خوش خیم اند و‌نیاز به هیچ درمان و‌دارویی هم ندارند. دقیقا علت اینکه برای سرطان ریه نمیشه غربالگری کرد همینه. چون ریت پازیتیو کاذبش‌ خیلی زیاده. وقتی به هر دلیلی اسکن انجام بشه و ندول دیده بشه دکترها توصیه به انجام بیوپسی میکنن اما در مورد ریه احتمال خیلی خیلی زیاد هست که هیچ مشکلی نباشه. ایشالا که مال مامان شما هم همینه. برای سلامتیشون صلوات فرستادم

همه دکتری رو بیخیال شین فقط و فقط و فقط برین بیمارستان فیروزگر تهران پیش دکتر مسعود بقایی ایشون ج ...

عزیزم برای ریه فرد باید متخصص ریه و‌برونش باشه. کار جراح عمومی نیست نظر دادن تو‌این زمینه

عزیزم اصلا نگران نباش. توی ریه افراد سالم هم زیاد پیش میاد که ندول دیده بشه که اکثرا خوش خیم اند و‌ن ...

مرررسییی عزیز دلم

شما پزشک یا پرستار هستین؟

از نوع نوشتارتون حس کردم اطلاعاتتون بیشتر از ما هست

اگه هستین ازتون چند تا سوال بپرسم

مرررسییی عزیز دلم شما پزشک یا پرستار هستین؟ از نوع نوشتارتون حس کردم اطلاعاتتون بیشتر از ما هست ا ...

نه عزیزم دکترای پزشکی ندارم اما اطلاعاتم در این زمینه زیاده و‌مقاله پزشکی زیاد خوندم به خاطر مامانم. شما بپرس اگه بدونم میگم. اگه ندونم هم اطلاعات غلط نمیدم، میگم نمیدونم🤗

نه عزیزم دکترای پزشکی ندارم اما اطلاعاتم در این زمینه زیاده و‌مقاله پزشکی زیاد خوندم به خاطر مامانم. ...

مرررسییی که جواب میدی 

الان براتون تایپ میکنم یکم طول میکشه فقط