2777
2789
عنوان

توده ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 27488 بازدید | 34 پست
نه عزیزم دکترای پزشکی ندارم اما اطلاعاتم در این زمینه زیاده و‌مقاله پزشکی زیاد خوندم به خاطر مامانم. ...

دکتر برای مامان آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی رحم و تخمدان و شکم و پستان نوشت.

توی همه این آزمایش ها ادرار که اوکی بود. سونوگرافی رحم و تخمدان نرمال بود. سونوگرافی شکم که نوشته کبد و کلیه و غدد لنفاوی همه نرماله. سونوگرافی پستان نوشته ی کیست ساده ۴ میلی متری در پستان سمت راست داره. منتها تو اینترنت خوندم که چیز خاصی نیست اصن. ولی چیزی که نگرانم کرده ازمایش خون هست. در ازمایش خون نوشته تعداد گلبول قرمز باید بالای ۴.۲ باشه ولی مال مامان ۴.۱ شده ( مامان اصن سابقه کم خونی نداره ) بعدش ی تومور مارکری هست به اسم CEA که مربوط به سرطانه. باید زیر ۵ باشه مال مامان ۴.۵ هست. ینی نزدیک به ۵ عه. این دو مورد احتمال این رو میده که توده سرطانی باشه؟؟؟؟

علائمش چی بود؟

هیچی

کرونا گرفتیم

سی تی اسکن برای کرونا دادیم

گفتن تو ریه سمت چپ مامان ندوله.

البته گاهی اوقات سینه سمت چپ مامان تیر میکشه. یا کمر درد داره. ما ربطش میدادیم به سن مامان که ۵۹ سال هست.

نمیدونم اینا علائم محسوب میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه هست؟ باید ۱۲ هزار مرتبه بگم یا علی؟

اره عزیزم خیلی ختم مجربیه من خوندم برای کارم معجزه شد.

تو یک جلسه 12000 بار پشت هم بگو یا علی یه جا بشین با وضو دیگه بلند نشو از جات با کسی ام حرف نزن بشین پشت هم بگو.

دکتر برای مامان آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی رحم و تخمدان و شکم و پستان نوشت. توی همه این آزمایش ...

ببین عزیزم من این دو‌تا مورد ازمایش خون و مارکر  رو‌در موردش اطلاعات دقیقی ندارم. اما قضیه کلی اینه که تو هر ازمایشی، هر ازمایشی اندازه گیری ازمایشگاه یه میزان خطا داره در نتیجه یه انحراف کم از میزان نرمال نمیتونه مشخص کننده چیزی باشه. نهایتش اینه که دکتر اگه خیلی بخواد توی سیف ساید باشه درخواست بررسی های تکمیلی مثل اسکن و سونوگرافی و … از اندام مربوطه میکنه. 

الان اون مارکری که شما گفتی که تو‌بازه نرماله و‌اون عدد ۴.۱ هم بسیار به ۴.۲ نزدیکه، در نتیجه از تظر علمی اونا نمیتونن نشانه هیچ چیز نگران‌کننده ای باشند. در مورد اسکن ریه هم ابدا نگران نباش. کلا مشکل ریه اینه که با تصویر برداری دکتر نمیتونه حدس بزنه که توده خوش خیمه و‌یا بدخیم( مثل توده های سینه نیست) و در نتیجه تنها راه فهمیدنش نمونه برداریه. از طرفی تعداد خیلی زیادی از ادمهای سالم توی ریه اشون ندول منفرد دارند که اگه قرار باشه همه به عنوان چکاپ  اسکن  ریه انجام بدند کلی هزینه و‌درد و‌رنج زیاد وارد میشه که بیمورده. 

از طرف دیگه سرطان ریه معمولا هیچ علایم‌خاصی نداره تا مراحل اخر که کار از کار گذشته در خیلی از موارد و‌توده کاملا بزرگ و پخش شده. و همینه که درمانش رو‌سخت نیکنه و‌سرطان ریه رو‌ترسناک. ندول مامان شما سایزش بسیار کوچیکه. ایشالا ایشالا که خوش خیمه و اصلا نیازی به هیچ درمان خاصی نیست. اما خدایی نکرده، خدایی نکرده خوش خیم نبود هم اونقدر سایز توده کوچیکه که خیلی راحت با جراحی و بعد شیمی درمانی میشه کامل کامل درمانش کرد و ابدا جای نگرانی جانی نداره

بازم میگم ایشالا که هیچ چیز بدی نیست چون در قریب به اتفاق موارد این‌ندول ها خوش خیم اند. اون احتمال رو هم فقط برای این نطرح کردم که بدونی در بدترین حالت ممکن هم دور از جون‌مامانت براشون خطر جانی نداره

ببین عزیزم من این دو‌تا مورد ازمایش خون و مارمر رو‌در موردش اطلاعات دقیقی ندارم. اما قضیه کلی اینه ک ...

الهی خدا همیشه دلتو شاد کنه 

عین آب رو اتیش ارومم کردی

مرررسی عزیز دلم❤❤❤

الهی خدا همیشه دلتو شاد کنه  عین آب رو اتیش ارومم کردی مرررسی عزیز دلم❤❤❤

سلامت باشی عزیزم. ایشالا جواب خوش خیم و بی خطر بودن نمونه برداری که اومد اگه تونستی به منم خبر بده. برای سلامتی مادرت از صمیم‌قلب دعا کردم❤️❤️❤️❤️❤️

سلامت باشی عزیزم. ایشالا جواب خوش خیم و بی خطر بودن نمونه برداری که اومد اگه تونستی به منم خبر بده. ...

مرررررسی عزیز دلم. لطف میکنی❤🌹❤🌹❤.

چششششم حتمااااا💋💋💋💋

عزیزم برای ریه فرد باید متخصص ریه و‌برونش باشه. کار جراح عمومی نیست نظر دادن تو‌این زمینه

دکتر بقایی هر نوع عملی رو انجام داده بود

هر نوع

ریه. روده. معده و هر جا که فکر کنی

مردم داشتن التماس میکردن فقط بقایی ببینه و عمل کنه

با جراحای دیگه‌کلا فرق داره

باید از نزدیک ببینی تا بدونی چی میگم

نه عزیزم دکترای پزشکی ندارم اما اطلاعاتم در این زمینه زیاده و‌مقاله پزشکی زیاد خوندم به خاطر مامانم. ...

سلام عزیزم من چند تا سوال راجع به نودل ریه داشتم و درخواست دوستی برایتان دادم ، اگر قبول کنید ممنون میشوم 

سلام دوستان ، لطفا راهنمایی میکنید ، برادرزاده من دختر ۲۹ ساله هست که دیروز در سی تی ریه توده ۱۴ میلی متر مشاهده شده و  ما خیلی خیلی نگران شدیم و دکتر برای هفته آینده وقت برای ویزیت داده ولی تا ان‌موقع گفتم از شما عزیزان بورسم لطف میکنید هر کدوم اطلاعاتی دارید بفرمایید ، البته دکتر غدد گفت خوش خیم هست ولی ما و خودش به شدت خالمان از این مسله بد شده ، راهنمایی میفرمایید