2777
2789
عنوان

توده ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 27487 بازدید | 34 پست
مادرمه😔 اگه خودم بودم اصن برام مهم نبود ولی تا وقت بدن نمونه برداری بشه مامان ( الهی بمیرم براش ح ...

سلام عزیزم خوبی امیدوارم مادرتون خوب شده باشن، عشق من قراره عمل ریه انجام بده یک ماه بعد ،خیلی نگرانه می‌ترسه بعدش نتونه ورزش کنه ،نتونه کارشو ادامه بده چون آتش نشانه 😭😭😭خیلی نگرانم منم خیلی ، می‌ترسه امروز می‌گفت میترسم اصلا زبونم لال زنده نمونم ، بمیرم براش که تو یه عملیات ماسکش سوراخ بوده دوسال پیش کلی دود غلیظ رفته تو ریش و دکتر گفته انگار ۳۰سال سیگار کشیدی ریت اینجوریه ، حتی لب ب سیگار نمیزنه ، مرتب ورزش می‌کنه ،دکتر گفته دود غلیظی که وارد ریت شده یه لکه ایجاد کرده ک باید عمل شی و حتما خوب میشی اگرم نشد بعد عمل با پرتو درمانی حتما خوب میشی ،امروز میگه میترسم نتونم ورزش کنم نتونم بدوم 😭😭😭😭😭😭 تو رو خدا تجربتو بگو 

کاربری دست سه نفر از دوستان 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستانم ندول ریه داشت که با معرفی یکی از دکترای طب سنتی به اسم آقای دکتر حسین کاظمی خوشبختانه الان دو ساله که بیماری ایشون درمان شده شماره دکتر رو براتون میگذارم

09367461816

مرررسییی عزیز دلمشما پزشک یا پرستار هستین؟از نوع نوشتارتون حس کردم اطلاعاتتون بیشتر از ما هستاگه هست ...

سلام میدونم این مطلب مال سال ۱۴۰۰ اما خیلی کنجکاو شدم ببینم مشکل مادرتون چی بود !؟

بله منم مامان رو به ۴ تا دکتر نشون دادمهر ۴ دکتر گفتن باید نمونه برداری بشهمشکوک به سرطانه😔مرررسی ع ...

سلام

ببخشید نتیجه نمونه برداری مادرتون چیشد.من الان دقیقا تو شرایطی که شماگذروندینم.باید مامانم نمونه برداری بشه از ریش‌دارم دیونه نیشم