2777
2789

ترشح آبکی و رقیق دارم البته گاهی ام کرمی رنگه نمیدونم نشت کیسه آبه یا چی :| سونو گف آب دور بچه خوبه ولی هنوز نگرانم هفته 2۰ ام

نه بابا نگران‌نباش من ۴ روز مونده به وقت سزارینم کیسه ابم ترکید 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسیه آبت پاره شه آب میبرت😅

اگر سوارخم شه انقدر کم ازت نمیاد 

مال من سوارخ شد قطرخ قطره اب میومد تا رفتم بیمارستان قطع شد گفت سوارخ کیپ شده  ۳۸ هفته بودم آمپول فشار زد بچم به دنیا اومد

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
همش توهم میزنم

نزن خواهر😁😂

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
چ بدونم والا از بس اینجا خوندم فلانی هفته 1۷ کیسه ابش سولاخ شد و .... منم استرس گرفتگ

نشتی فقط جسارتا لباس زیرت خیس میشه. ولی پارگی کیسه اب انگار شیر آب رو وا کردی بشدت و داغ آب ازت میریزه که فوووووری باید بری بیمارستان