2777
2789
عنوان

بازم توهم پارگی کیسه آبو زدم!😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 40 پست
تست امینوشور تست معروفیه دکترت می‌دونه خودش.راهنماییت می‌کنه.باز ازدکترت بپرس لازمه انجام بدی یانه؟

چشم راستی شما تو بارداری قارچ خارش یا عفونت داشتی؟

آخه چون یبار قارچ و خارش داشتم تو اینترنت زده عفونت کیسه آبو سوراخ میکنه منم ترسیدم :///

اینترنت همینه فقط ترس میتدازه به جون آدم

مهم خداست توکلت به اون باشه دیگه به چیزی فکر نکن انشالله زایمان به موقع و خوبی داشته باشی 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا این تستو انجام ندادی؟؟؟ الان چند هفتته؟

من سی و هفت هفتم تازه تموم شده.

من سی و دوهفته مایع کیسه ابم تو سونو کم شد.دکتر امینوشورنوشت. ولی من مایعات مصرف کردم سونو دادم خوب شد دیگه پیگیری نکردم.منم مثل شما فک میکردم یه مدت کیسه ابم نشت داره چون دکتر اینجوری گفت.ولی بعد سونو بیخیال شدم.چون تمایل نداشتم بیمارستان برم یه وقت معاینه کنند.ولی شما اگه دکترت لازم می‌دونه حتما انجام بده

چه دارویی استفاده کردی؟ منم خارش داشتم با کلوتریمازول و ان ان خوب شد ولی گاهی ترشح زرد کمرنگ دارم

منم کلیترومازول دکترم گفت مشکلی ندارد استفاده کنم.اول بارداری یه دوره استفاده کردم دوباره برگشت.جدیدا تنبلی کردم گاهی میزنم گاهی نه.

به ما توی کلاسای زایمان گفتن اگر شک کردین برین دستشویی خودتونو بشورین و کامل کامل خشک کنین. بعدش یه نوار بهداشتی بزارین و پیاده روی کنین. ببینین نوار خیس میشه.

بعد اینکه باید بو نداشته باشه و بی رنگ باشه.

2790
2778
2791
2779
2792