منم در حال خوندن کتاب 4 اثر فلورانس اسکاول شین هستم به دوستانی که در مورد قانون جذب و باور اطلاعاتی ندارن پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونن عاااالیه
تو این کتاب نوشته
یکی از قانون های اصلی زندگی اینه برای کسی که بهت بدی کرده خوبی بخای و زندگیشو روز به روز بهتر بکنه تا این خوبی به تو هم برگرده
مثلا تو تاپیک ها میخونیم که خانوم ها مینویسن زنی اومده با همسر ما دوست شده و شروع میکنن به نفرین کردنش
این اشتباهه
شما از خداوند بزرگ و مهربون بخاین اون زن رو ببخشه و به زندگیش برکت و خوبی بده که دیگه به همسر شما نیاز نداشته باشه مطمئن باشید اگه ایمان بیارید به این قانون خیلی خوب جواب میده
یا مثلا خانوم های که منتظر مادر شن ه اصطلاح این کتاب اول چاله ها رو حفر کن یعنی چی یعنی اینکه اگه منتظر باران رحمتی اول چاله ها رو حفر کن تا بارون بیاد در این حد به لطف خدا ایمان داشته باش پس شما هم منتظر نی نی هستی مطمئن باش باردار میشی پس به این ایمان قوی برس و خودتو برای بارداری آماده کن مثلا یک لباس بارداری بخر
تو پیج های سیسمونی لباس های خوشگل واس نی نی ات انتخاب کن هر کاری انجام بده تا کائنات متوجه بشن تو منتظر نی نی هستی و خیلی زود توفیق مادر شدن نصیبت بشه
چقدر این تاپیک خوبه لطفا یک نفر منو لایک کنه بتونم بیام از بقیه صفحاتش استفاده کنم ممنونم