2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2705364 بازدید | 67039 پست

یه تجربه بهتون بگم

من تا دوسال گذشته بینهایت گرمایی بودم، به همه هم میگفتم گرمایی هستم، مثلا زمستون داشت برف شدید کولاک میکرد، میرفتم زیر پنجره بدون پتو روی سرامیک میخوابیدم پنجرخ را هم باز میکردم، بعد فردا صبحش همه میفهمیدن چکار کردن میخواستن خفم کنن  

یه افتاب بهم میخورد شر شر عرق میریختم، میرفتم مهمونی ۴ تا ۵ ساعته، از صاحبخونه اجازه میگرفتم میرفتم خونشون یه دوش آب سرد میگرفتم حالا خونه هر کی بود  

بعد از وقتی با خورشید دوست شدم و برای پاکسازیی خورشید را وارد بدنم میکنم و تجسم میکنم من و پاک و مطهر کرده، زیر آفتاب که میرم فقط لذت میبرم اصلا عرق نمیکنم

مثلا دیروز همکارم وقتی برق رفت، چون اتاق ما کلش پنجره است و شدیدیا نورگیره، خیلی گرم میشه،  همش شکایت میکرد، داشت شر شر عرق میریخت، اول مقنعشو دراورد یه   شال پوشید بعد گفت این مانتو فرم اداری چرا انقدر کلفته دکمه مانتوشو باز کرد ، هراسون بود و هی به من میگفت تو گرمت میست، گفتم نه من احساس خنکی دارم تازه  

چون از د سال پیش تا الان به خودم گفتم من عاشق خورشیدم منو پاک میکنه، خیلی حس خوبی بهم میده و   من همیشه در تابش مستقیم افتاب هم احساس لذت و خنکی میکنم

گلی جون میبینی همه چی باوره، یه باور حتی میتونه تور شدید آفتاب را هم برات خنک کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌐 #قانون_جذب

🔻آموزه های روزانه راز قانون جذب -  #ماه_هشتم

🔻 #روز_227

🔻در اينجا فهرستي آورده شده است تا بررسي كنيم كه آيا مجراهاي دريافت عطاي شما باز هستند يا خير:

آيا شما قدرداني‌ها را به خوبي دريافت مي‌كنيد؟ آيا هديه‌هاي غيرمنتظره را به آساني مي‌گيريد؟ آيا وقتي به شما پيشنهاد كمك مي‌كنند، مي‌پذيريد؟ آيا هنگامي‌كه يك دوست صورتحساب غذاي شما را پرداخت مي‌كند، قبول مي‌كنيد؟

شايد اين موارد به نظر ناچيز آيند، اما به شما كمك مي‌كنند كه ميزان دريافت گريتان را بشناسيد. به خاطر داشته باشيد كه كيهان براي كرم به شما از مجراي افراد و اسباب دريغ نمي‌كند.

‌‌‏⭕️آموزش #قانون_جذب

https://t.me/joinchat/AAAAAD7ovuDnNlVcjMRsDw

‍ معنویت

آن نیست که از دنیا و آنچه در آن است بگریزی،

منزوی شوی

و از همه رو بگردانی.

معنویت

آن است که با هر چیز و هر کس که هستی

حضوری وارسته و بی‌تعلق داشته باشی.

ما باید به ذات اشیا نفوذ کنیم

و در آنجا

با خدا دیدار کنیم...

#مایستر_اکهارت

من  همیشه میخونمتون و ازتون انرژی میگیرم بچه ها. ... خیلی خوشحالم که توی جذب پیشرفت کردم. تونستم محبت و عشق همسرم رو جذب کم. خیلی ذوق دارم که همسرم با جذب من ... کارهایی که دوست دارم انجام بده. و مطمئنم روز به روز بهش نزدیک میشم. ... پول هم در مبالغ کم جذب میکنم که خیلی برام شیرینه. هر چی میخوام خدا بهم میده. خدایا شکرت. دوستای خوبم ممنون. انرژی جون ممنون. ارکیده جون ممنون. پریا جون ممنون. .... از  تجربه های کیانای عزیز هم در جذب عشقش .. برای جذب همسرم استفاده کردم ممنونم.

منم در حال خوندن کتاب 4 اثر فلورانس اسکاول شین هستم به دوستانی که در مورد قانون جذب  و باور اطلاعاتی ندارن پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونن عاااالیه

تو این کتاب نوشته

یکی از قانون های اصلی زندگی اینه برای کسی که بهت بدی کرده خوبی بخای و زندگیشو روز به روز بهتر بکنه تا این خوبی به تو هم برگرده

مثلا تو تاپیک ها میخونیم که خانوم ها مینویسن زنی اومده با همسر ما دوست شده و شروع میکنن به نفرین کردنش

این اشتباهه

شما از خداوند بزرگ و مهربون بخاین اون زن رو ببخشه و به زندگیش برکت و خوبی بده که دیگه به همسر شما نیاز نداشته باشه مطمئن باشید اگه ایمان بیارید به این قانون خیلی خوب جواب میده

یا مثلا خانوم های که منتظر مادر شن ه اصطلاح این کتاب اول چاله ها رو حفر کن یعنی چی یعنی اینکه اگه منتظر باران رحمتی اول چاله ها رو حفر کن تا بارون بیاد در این حد به لطف خدا ایمان داشته باش پس شما هم منتظر نی نی هستی مطمئن باش باردار میشی پس به این ایمان قوی برس و خودتو برای بارداری آماده کن مثلا یک لباس بارداری بخر

تو پیج های سیسمونی لباس های خوشگل واس نی نی ات انتخاب کن هر کاری انجام بده تا کائنات متوجه بشن تو منتظر نی نی هستی و خیلی زود توفیق مادر شدن نصیبت بشه

چقدر این تاپیک خوبه لطفا یک نفر منو لایک کنه بتونم بیام از بقیه صفحاتش استفاده کنم ممنونم 

همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان  
چرا اتفاقا من دیروز برای دخترم کادوی روز دختر یه کیک خیلی هولهولکی درستیدم     عکسشم میزا ...

ماشالا مامان هنرمند  

اون روز ک راجب نظر اون درویش در مورد روژینا گفتی دلم خواست گل دخترت ببینم 

ما ی روژینا تو فامیل داریم ک موهاش طلایی و فرفریه چشاشم رنگی  

ذهنم می گفت روژینای شماهم این شکلیه ولی حسم می گفت ن موهاش مشکی و صافه  

یه تجربه بهتون بگم من تا دوسال گذشته بینهایت گرمایی بودم، به همه هم میگفتم گرمایی هستم، مثلا زمستون ...

دنیا روی باورهای ما می چرخه ...من ک بارها ب خودم ثابت کردم بدنم کاملا تحت کنترل باورهای منه 

یکی دو روز بود برق مدام قطع میشد اینجا ی روز بالای 10 بار برق قطع شد اخرین بار سه چهار ساعت از 1 بعدازظهر (یعنی تواوج گرما ) قطع کردن

من  گرما ب شدت حالمو بد می کنه سردرد و بیحالی و  ...اون روز دیدم نخیر برق نمیخاد وصل شه گفتم خب خودم دست ب کار شم  

ب بدنم دستور دادم ک خنک شو    در اون گرمای شدید من خیلی راحت خوابیدم بدون ذره ای عرق کردن و احساس گرما تازه خنکم بودم  

ولی همون روز خیلی ها مریض شدن پدرو خواهر همسرم ک کارشون ب بیمارستان کشید 

همه چیز باوره