2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2705508 بازدید | 67039 پست
ماندانا جان گریه برای خالی شدن خشم و ناراحتی خوبه، البته نه تبدیل به غم و غصه طولانی بشه حالا که ت ...

عزیزم نمیتونم اعصابمو آروم کنم

دائم حرفاش تو سرم میچرخه

۴جمله پاکسازی رو هم تکرارمیکنم ونشد

تو از زمان تولد درون من بودی وگرنه عشق که اینقدر اتفاقی نیست... 

سلام دوستان خوبید

من خواننده خاموش هستم و ب جذب اعتقاد زیادی دارم الان ی خونه جذب کردم لطفا انرژی های مثبت خودتون رو برام بفرستید ک ی تخفیف خوب بگیرم الان میخوام قولنامه کنم❤❤❤

برای سلامتی پسر ۸ ساله ام که براش تشخیص لوسمی دادن یک صلوات بفرستید.اگر مایل هستید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز لطفا باتجربه ها بهم بگن که اگه بخوام ازمون رانندگی قبول شم چطوری باید انرژی مثبت جذب کنم و چی کار کنم که قانون جذب و اجرا کنم اخه دو بار رد شدم و واقعا داغونم🙏

کسانی که فکر میکنند تو قرآن به چشم زخم اشاره شده متن زیر رو بخونن از استاد مطهری که برعکس میگن این ع ...

چشم زخم حقیقت داره...و ربطی هم به خرافات و ....نداره.

پیامبر هم تو زمان خودشون دچار چشم زخم شدن و جبرئیل نازل شدن و به پیامبر دعا خوندن 

روایتش هست و معتبرهم هست

گلی عزیز بهت قول صددرصد میدم با پاکسازی ، شکرگزاری، ارتعاش مثبت ، جملات تاکیدی مثبت در مدت بسیار کو ...

مرسی عزیزم ....خیلی خیلی ممنونم از لطفت و از توضیحاتت...سعی میکنم شروع کنم ببینم چطور میشه...یه بدی هم ک ماخانوادتا داریم اینه که در برابر تغییرخیلی مقاومت میکنیم...برا همین خدا نکنه یه عادت بد رو دست بگیریم تا اخرشششششش یعنی میریم ..... بدبختانه منم که به این وضع دچار شدم.

سلام

ترنج جان فقط باید حست خوب باشه و آرامش داشته باشی...

من خودم اولین بار انقدر استرس داشتم که با وجود این که سرهنگی که امتحان می گرفت رو میگفتن خوش اخلاق ترینه و اصلا سخت نمیگیره من رفتم توی جدول و قبول نشدم .. من هر کی رو دیدم اون روز قبول شد ولی من نه  

بعدش تصمیم گرفتم اول روی حسم کار کنم بعد برم امتحان بدم

دو هفته بعد فقط با یه جلسه تمرین انقدر روی خودم مسلط بودم و ارامش داشتم که با اینکه سرهنگ بسیار سختگیری بود ( بحدی سختگیر  که کلا اون روز فکر میکنم دو سه نفر قبول شدیم) من قبول شدم وخیلی هم خوش اخلاق نبود ولی برای من خوش اخلاق شد جالب بود که حتی وقتی امتحان تموم شد و ایستادیم ازم پرسید دخترم چه رشته ای میخونی؟ دو جا هم کمکم کرد

بنظر من چند روز اصلا بزارش کنار بهش فکر نکن ...وقتی برو امتحان بده که کاملا حست خوب باشه و آرامش داشته باشی ...

موفق باشی عزیزم ☺️

«و خدایم کافیست...»
چشم زخم حقیقت داره...و ربطی هم به خرافات و ....نداره. پیامبر هم تو زمان خودشون دچار چشم زخم شدن و ج ...

نه اتفاقا اکثر مفسرای معتبر معتقدند که اون آیات ربطی به چشم زخم نداره میتونید تحقیق کنید 

رها جون کارایی که تو پست بالا گفتم انجام بده قطعا موفق میشی    

ایشاللللله

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
عزیزم نمیتونم اعصابمو آروم کنم دائم حرفاش تو سرم میچرخه ۴جمله پاکسازی رو هم تکرارمیکنم ونشد

ماندانی عزیز شرایطتت رو کامل درک میکنم

باور کن که نقطه اوج و درخشش این قانون در لحطات بحرانیه

من خودم در ترسناکترین لحطه زندگیم با تمام وجودم قوانین را رعایت کردم و شد باور قلبیم

پس الانم منفی بافی هیچ کمکی بهت نمیکنه، به خودت تلقین کن تا خدا نخاود هیچ برگی روی زمین نمی افته

میگم میشه بازی فراوانی رو با مبلغ کمتر شروع کرد؟   مثلا روزی 500 هزار اضافه شه من باور فراوا ...

بله میشه شما با ۱۰هزار تومن شروع کن اصلا مهم نیست انقدر برای قوانین چارچوب نزارین

این یه تمرینه که ضمیرناخوداگاه باور کنه من میتونم بخرم هی برو بخر اولش هم با هر رقمی اکی هستی با همون شروع کن کم کم خودت به صورت ناخوداگاه رقمتو میبری بالا

سلام دوستان عزیز لطفا باتجربه ها بهم بگن که اگه بخوام ازمون رانندگی قبول شم چطوری باید انرژی مثبت جذ ...

دوست خوبم اولا بینهایت تمرین راننندگی کن و همزمان تمام راهکارهای جدب که تو چند صفحه اخیر گذاشتم اجرا کن  

چشم زخم حقیقت داره...و ربطی هم به خرافات و ....نداره. پیامبر هم تو زمان خودشون دچار چشم زخم شدن و ج ...

گلی جان دنیا دنیای باور هاست، اگه به چشم زخم اعتقاد داشته باشی قطعا برات عمل میکنه و باید همیشه در انتظار اتفاق بد باشی چه کاریه دختر   رها کن باور کن خدا برترین قدرته و هیچ نگاهی هیچ قدرتی نداره که بهت اسیب بزنه

برو در مورد قدرت باور بخون بببین زندگی رو از این رو به این رو میکنه

مرسی عزیزم ....خیلی خیلی ممنونم از لطفت و از توضیحاتت...سعی میکنم شروع کنم ببینم چطور میشه...یه بدی ...

داری به خودت برچسب میزنی که درگیر عادت هستی

باید بشینی تمام باورهای غلطتت رو بنویسی بعد پاره کنی بریزی دور و باور جدید بنویسی و تمرین گنی دوستم