🌸 #داستان #جذب_عشق #برگشت_عشق
🌸 وقتی ایمان قویتر از واقعیت باشد
🌸 باید از #راندا_برن برای دادن شانس یادگیری تکنیک های کتاب های #راز و #قدرت و #معجزه_ی_شکرگزاری تشکر کنم که کمک کرد تا من عشق زندگیام را برگردانم و خودم هم به کلی تغییر کنم
🌸 حالا میدانم که قدرتی دارم که میتواند شرایط بیرونی را برایم دگرگون کند و مرا به هر چه خواستم برساند. به #کائنات قول داده بودم که وقتی به لطف خدا به خواستهام رسیدم، داستانش را در این سایت بنویسم. کائنات بهترین دوست من است و من داستانم را اینجا مینویسم تا همه کسانی که به دنبال امیدی میگردند بدانند که کائنات دوستی است که حرفهایت را میشنود و خواستهات را به زندگیات میآورد
🌸 بسیار خوشحال و سپاسگزارم که عشقم به زندگیام برگشته است. در شب ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ او بالاخره به احساساتش نسبت به من پس از یک سال و شش ماه اعتراف کرد و من به پیشنهاد خواستگاریاش جواب مثبت دادم. واقعا سپاسگزار خدا هستم که این اتفاق بالاخره برایم افتاد. آن مدتی که هنوز برنگشته بود، من روزهای خوب و بد زیادی داشتم اما هیچوقت تسلیم نشدم. میدانستم برمیگردد و واقعا هم برگشت
🌸 این کارهایی بود که من انجام دادم👇👇👇
۱: کاملا به کائنات اعتماد کردم. روزهایی بود که احساسم بد میشد اما همیشه خودم را کنترل میکردم و ایمانم را حفظ میکردم. باور کنید که کائنات مشغول به کار است تا خواستهتان را به بهترین شکل برایتان بیاورد
۲: همیشه سپاسگزاری میکردم. در شکرگزاری زندگی میکردم. از کوچک ترین چیزها تا بزرگترین آنها. شکرگزاریتان را به هرچه میخواهید پیشرفت کند، اعطا کنید و آنوقت میبینید که کائنات چطور آرزویتان را به زندگیتان میآورد. کائنات چندکاره است. اصلا لازم نیست تا کارهای او را ببینید تا باورتان شود در حال تکاپو برای رساندن خواستهی شماست. فقط تا جایی که میتوانید سپاسگزار تمام چیزهایی باشید که دارید
۳؛ همیشه کتابهای راز، قدرت، شکرگزاری را میخواندم یا ویدئوی راز را میدیدم. این کار باعث میشود که شما همیشه به کائنات متصل بمانید
۴: بی قید و شرط #عشق میورزیدم و معجزهها به دنبال آن میآمدند. کتاب قدرت را نیز به دیگران یاد میدادم
۵: ایمانم را حفظ کردم. این مهم ترین نکته است. به کائنات ایمان داشته باشید که او همیشه بهترین راه را برای دادن خواستهتان میداند. ایمانتان را حفظ کنید و معجزات را ببینید. این ویژگی انسان است که نمیتواند همیشه مثبت بماند اما سعی کنید دوباره احساستان را خوب کنید
۶: جوری عمل کنید که انگار به خواستهتان رسیده اید. من جوری زندگی میکردم که که انگار عشقم در زندگی من است. من شماره خودم را به نام او ذخیره کرده بودم و هر روز با او صحبت میکردم. موقع خوابیدن تصور میکردم کنارم خوابیده است. من پای تلفن به مادرم گفته بودم که برنامه ازدواج با عشقم را دارم. برای دونفر غذا درست میکردم انگار که او هم با من ناهار میخورد. هر رفتاری کردم نشان میدادم که عشقم در زندگی من است
۷: #مراقبه و #تجسم سازی: تجسم سازی بسیار مهم است. اینکار خواستهی شما را سریعتر برایتان میآورد. وقایعی که میخواهید در ذهنتان بسازید تا به واقعیت تبدیل شوند، مهم تر از همه اینکه #صبور باشید چون معجزات زمانی اتفاق میفتند که شما #باور کردید. برای من ۳۸۹ روز طول کشید تا عشقم برگشت
🌸 هر روز این پتانسیل را داشتم که ناامید شوم اما دوباره خودم را مومن و مطمئن به کاينات نگاه میداشتم. همیشه یادتان باشد کائنات قدرتمند است. او به شما هر چه بخواهید میدهد. فقط روی چیزهایی که میخواهید تمرکز کنید. یکسال برای من طول کشید تا بتوانم #احساس_خوب خود را حفظ کنم و عشقم را به زندگی ام برگردانم. اگر برای من اتفاق افتاده حتما برای دیگران هم اتفاق می افتد. داستان های این سایت را بخوانید تا به شما امید و قدرت دهد. دوباره ممنون ممنون و ممنون راندا و تیم راز و همه کسانی که داستان هایتان را نوشتید. زمانیهایی که من واقعا احتیاج داشتم داستان هایتان به من قدرت بخشید
🌸 پی نوشت: من این داستان را هفتهها پیش نوشتم و حالا که به خواستهام رسیدم آن را پست میکنم. برروی چیزی کهمیخواهید تمرکز کنید
🌸 منبع:
🌸 #ترجمه متن : کاری از خانم غزاله عزیز در تیم آموزشی قدم قدم با قانون جذب
🌸 @ghanounejaazb