2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2705620 بازدید | 67039 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوري وقتي يمدت درگير چيزاي منفي هستيم احساسمونو خوب كنيم بنظرم خيلي زمان ميبره بدشم تا حست خوب ميشه ...

خب قانون اینه ک باید فرکانس مناسب رو ب اندازه کافی بفرستی تا خواسته ات شکل بگیره ...اگر زمان میبره ب این علته ک فرکانس درست نمی فرستی 

مثلا وقتی تجسم می کنی همراهش شک و تردید هست یقین صد در صدی نیست  

اینکه بگی من میدونم قانون چیه ب معنی این نیست ک در عمق وجودت هم قبولش داری چون اگر قبولش داشتی خیلی ریلکس بودی ارامش داشتی میدونستی داری با تجسم کردنت یا نوشتن خواسته ات رو می سازی 

ما دو نوع حس داریم خوب یا بد... اگر حسمون خوبه ب خواسته هامون می رسیم ....چطوری تشخیص بدیم حسمون خوبه یا نه؟ اگر حس بدی نداری یعنی حس خوبی داری حتی اگر خنثی هستی و شاد پر هیجان هم نیستی ولی حس بدی هم نداری یعنی حست خوبه 

و قانون اصلی اینه ک اول باید حست خوب باشه تا ب خواسته هات برسی ن اینکه اول ب خواسته هات برسی بعد حست خوب بشه 

شما میخای اول خواسته هات بدست بیاری بعدش خوشحال باشی نمیشه خب قانونش این نیست حالا تا هزار سال التماس خدارو بکن ک زودتر بهت بده نمیده 

دوستان تمام قانون فقط و فقط و فقط باوره.

يعني شما اگه هزار بار جمله تاكيدي بگي،يكسال تجسم كني،يا بنويسي يا شكرگزاري كني ولي ته دلت اون حس براورده شدن ارزوت نباشه،و بجاش حس ي ارزوي بزرگ و دست نيافتني باشه،مطمين باش هزار سال دگه هم بهش فكر كني بازم بهش نميرسي.

اين ايراد خيلي از دوستان كه ميان ميگن ما از قانون مدت ها استفاده كرديم ولي چرا نتيجه نداد.

چون ته ذهنمون شك و ترديده نه باور و يقين.💗

من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
انرژی جان اصلابرخورد قاضی خوب نبود خیلی اعصابم خورده فک نکنم رٵیش مثبت باشه 

در هر حال شما به پاکسازی ادامه بده و خودت نگاه و برخورد قاضی را قضاوت نکن

آرامش داشته باش و هر لحظه ببگو و بنویس من در پناه خدا ایمنم

خیلی صفحه زیاده از کجا شروع کنم😞

تاپیک را از همین صفحه شروع کن، چون مطالب همه تکرار میشن

و حتما و حتما کتابهای زیر را مطالعه کنین::

کتاب 4 اثر از اسکاول شين ؛ ترجمه گيتي خوشدل

کتاب چشم دل بگشا ؛کاترين پاندر

http://m.ketabesabz.com/book/18227/دانلود-کتاب-هو-اوپونو-پونو-محدودیت-صفر

http://m.ketabesabz.com/tag/حضور-در-وضعیت-صفر

http://www.aparat.com/v/1TPdm

http://www.aparat.com/v/9ThDN

http://www.panteashop.ir/نیروی-حال

http://www.aparat.com/v/iIX0Q

http://www.aparat.com/v/xFQmS

راز : راندا برن راز شما راز پول و.....

کتاب معجزه شکرگزاري ؛ راندا برن ؛ ترجمه نفيسه معتکف

کتاب نيمه تاريک وجود ؛ دبي فرد ؛ مترجم فرناز فرود ؛ انتشارات حميدا

کتاب از دولت عشق ؛ کاترين پاندر ؛ مترجم گيتي خوشدل

کتاب قانون شفا ؛ کاترين پاندر

کتاب قانون توانگري ؛ کاترين پاندر

کتاب حکايت دولت و فرزانگي ؛ مارک فيشر

کليد کاربردي قانون جذب ؛ جک کَنفيلد ؛ مترجم نفيسه معتکف

قدرت در درون ماست | لوييس ال هي |

کتاب بخواهيد تا به شما داده شود ؛ استر و جري هيکز

راهکارهای موفقیت برایان تریسی

کتاب تجسم خلاق ؛ شاکتي گواين ؛ مترجم گيتي خوشدل

کتاب بنويس تا اتفاق بيفتد ؛ هنريت کلاوسر ؛مترجم محمد گذر آبادي

دوستان گلم، هم این کتابهای کلیدی رو بخونین ، هم به سایت عباسمنش هم سربزنین اونم صوتی خلاصه این مباحث را تدریس کرده، و هم اینجا سر بزنیند. مطمن باشین بدون مطالعه و تلاش به موفقیت واقعی نمیشه رسید.

و در حین این مطالعات چهار کلمه پاکسازی متاسفم منو ببخش دوست دارم متشکرم را هم مدام تکرار کنین.

موفق باشین

در هر حال شما به پاکسازی ادامه بده و خودت نگاه و برخورد قاضی را قضاوت نکن آرامش داشته باش و هر لحظه ...

ممنونم

خیلی گریه کردم بعدش

تو از زمان تولد درون من بودی وگرنه عشق که اینقدر اتفاقی نیست... 
ممنونم خیلی گریه کردم بعدش

ماندانا جان

گریه برای خالی شدن خشم و ناراحتی خوبه، البته نه تبدیل به غم و غصه طولانی بشه

حالا که تخلیه شدی

حالا بشین چشاتو ببند و از خودت بپرس در همین دقیقه آیا مشکلی داری؟؟؟؟ خودت میبینی که جوابت خیره؟؟؟ پس در لحظه حال تو هیچوقت مشکلی نداری. آینده را بزار برای آینده

در حال حاضر فقط در حضور باش پاکسازی کن از تکنیک سوالت رگباری استفاده کن

و فقط فکرت را با افکار مثبت جایگزین کن

برا حامله شدن دعای حامله شدن بخونید و ختم توسل 40 روز و دوباره توی روز چند بار تکرار شنیدم عالیه

عزیزم دعای حامله شدن چه دعاییه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

سلام بچه ها روزتون بخیر،کارتون در جستجوی نمو رو حتما دیدید،نظرتون در مورد شخصیت دوری و پدر نمو چیه؟بنظرتون دوری همون ماهی ابی،نمونه یه ادم کامل نیست کسی که نسبت به گذشته فراموشی داره و نسبت به اینده بیخیال و فقط تو لحظه حال خودشو با هر چیزی شاد میکنه و ادم خوش قلبی هم هست که به دیگران کمک میکن،ولی پدر نمو یه ادم همیشه نگران که چون گذشته خوبی نداشته همیشه نگران اینده هست و هیچ از زندگیش لذت نمیبره و پسرشو هم همیشه از اینده میترسون

معجزات خدا توی زندگی من بینهایتِ    

🌸 #داستان #جذب_عشق #برگشت_عشق 

🌸 وقتی ایمان قوی‌تر از واقعیت باشد

🌸 باید از #راندا_برن برای دادن شانس یادگیری تکنیک‌ های کتاب‌ های #راز و #قدرت و #معجزه_ی_شکرگزاری تشکر کنم که کمک کرد تا من عشق زندگی‌ام را برگردانم و خودم هم به کلی تغییر کنم

🌸 حالا میدانم که قدرتی دارم که میتواند شرایط بیرونی را برایم دگرگون کند و مرا به هر چه خواستم برساند. به #کائنات قول داده بودم که وقتی به لطف خدا به خواسته‌ام رسیدم، داستانش را در این سایت بنویسم. کائنات بهترین دوست من است و من داستانم را اینجا مینویسم تا همه کسانی که به دنبال امیدی میگردند بدانند که کائنات دوستی است که حرف‌هایت را میشنود و خواسته‌ات را به زندگی‌ات می‌آورد

🌸 بسیار خوشحال و سپاسگزارم که عشقم به زندگی‌ام برگشته است. در شب ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ او بالاخره به احساساتش نسبت به من پس از یک‌ سال و شش ماه اعتراف کرد و من به پیشنهاد خواستگاری‌اش جواب مثبت دادم. واقعا سپاسگزار خدا هستم که این اتفاق بالاخره برایم افتاد. آن مدتی که  هنوز برنگشته بود، من روزهای خوب و بد زیادی داشتم اما هیچوقت تسلیم نشدم. میدانستم برمیگردد و واقعا هم برگشت

🌸 این کارهایی بود که من انجام دادم👇👇👇

۱: کاملا به کائنات اعتماد کردم. روزهایی بود که احساسم بد میشد اما همیشه خودم را کنترل میکردم و ایمانم را حفظ میکردم. باور کنید که کائنات مشغول به کار است تا خواسته‌تان را به بهترین شکل برایتان بیاورد

۲: همیشه سپاسگزاری میکردم. در شکرگزاری زندگی میکردم. از کوچک ترین چیزها تا بزرگ‌ترین آن‌ها. شکرگزاری‌تان را به هرچه میخواهید پیشرفت کند، اعطا کنید و آنوقت میبینید که کائنات چطور آرزویتان را به زندگیتان می‌آورد. کائنات چندکاره است. اصلا لازم نیست تا کارهای او را ببینید تا باورتان شود در حال تکاپو برای رساندن خواسته‌ی شماست. فقط تا جایی که میتوانید سپاسگزار تمام چیزهایی باشید که دارید

۳؛ همیشه کتاب‌های راز، قدرت، شکرگزاری را میخواندم یا ویدئوی راز  را میدیدم. این کار باعث میشود که شما همیشه به کائنات متصل بمانید 

۴: بی قید و شرط #عشق میورزیدم و معجزه‌ها به دنبال آن می‌آمدند. کتاب قدرت را نیز به دیگران یاد میدادم

۵: ایمانم را حفظ کردم. این مهم ترین نکته است. به کائنات ایمان داشته باشید که او همیشه بهترین راه‌ را برای دادن خواسته‌تان میداند. ایمانتان را حفظ کنید و معجزات را ببینید. این ویژگی انسان است که نمیتواند همیشه مثبت بماند اما سعی کنید دوباره احساستان را خوب کنید

۶: جوری عمل کنید که انگار به خواسته‌تان رسیده اید. من جوری زندگی میکردم که که انگار عشقم در زندگی من است. من شماره خودم را به نام او ذخیره کرده بودم و هر روز با او صحبت میکردم. موقع خوابیدن تصور میکردم کنارم خوابیده است. من پای تلفن به مادرم گفته بودم که برنامه ازدواج با عشقم را دارم. برای دونفر غذا درست میکردم انگار که او هم با من ناهار میخورد. هر رفتاری کردم نشان میدادم که عشقم در زندگی من است

۷: #مراقبه و #تجسم سازی: تجسم سازی بسیار مهم است. اینکار خواسته‌ی شما را سریعتر برایتان می‌آورد. وقایعی که میخواهید در ذهنتان بسازید تا به واقعیت تبدیل شوند، مهم تر از همه اینکه #صبور باشید چون معجزات زمانی اتفاق میفتند که شما #باور کردید. برای من ۳۸۹ روز طول کشید تا عشقم برگشت

🌸 هر روز این پتانسیل را داشتم که ناامید شوم اما دوباره خودم را مومن و مطمئن به کاينات نگاه میداشتم. همیشه یادتان باشد کائنات قدرتمند است. او به شما هر چه بخواهید میدهد. فقط روی چیزهایی که میخواهید تمرکز کنید. یکسال برای من طول کشید تا بتوانم #احساس_خوب خود را حفظ کنم و عشقم را به زندگی ام برگردانم. اگر برای من اتفاق افتاده حتما برای دیگران هم اتفاق می افتد. داستان های این سایت را بخوانید تا به شما امید و قدرت دهد. دوباره ممنون ممنون و ممنون راندا و تیم راز و همه کسانی که داستان هایتان را نوشتید. زمانی‌هایی که من واقعا احتیاج داشتم داستان هایتان به من قدرت بخشید

🌸 پی نوشت: من این داستان را هفته‌ها پیش نوشتم و حالا که به خواسته‌ام رسیدم آن را پست میکنم. بر‌روی چیزی که‌میخواهید تمرکز کنید

🌸 منبع:

🌸 #ترجمه متن : کاری از خانم غزاله عزیز در تیم آموزشی قدم قدم با قانون جذب

🌸 @ghanounejaazb

میگم میشه بازی فراوانی رو با مبلغ کمتر شروع کرد؟   مثلا روزی 500 هزار اضافه شه

من باور فراوانیم ضع یفه... چند دفعه این بازی رو شروع کردم. ولی بیشتر از 40 روز نشده

خرید میکنم با نت... ولی باورام  

چه کنممممم

البته یه بار کمک خواستم. در مورد باور ثروت... ولی باز ذهن نم یذاره 

من دارمش و میخونمش بعد از خوندن اون کانال بعد از جند سال استرس کشیدن و مدام دنبال جوشونده بودن واسه ...

ساحل دیروز به فکرت بودم که خیلی وقته نیومدی تاپیک . حالا که دیدم پست گذاشتی خوشحال شدم