2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2705620 بازدید | 67039 پست
ماشالا مامان هنرمند     اون روز ک راجب نظر اون درویش در مورد روژینا گفتی دلم خواست گل دخت ...

هههههههههههه همه میگن دخترم دقیقا کپی برابر اصل پدرشه، یک درصد هم ظاهرا به من رفته    

هههههههههههه همه میگن دخترم دقیقا کپی برابر اصل پدرشه، یک درصد هم ظاهرا به من رفته     &nb ...

خدا حفظش کنه 

همین الانم ک عکسشو دیدم داشتم فکر میکردم شبیه نرگس جونه آیا ؟ حسم گفت ن شبیه پدرشه

شهود خیلی ابزار فوق العاده ایه     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا من دیروز برای دخترم کادوی روز دختر یه کیک خیلی هولهولکی درستیدم     عکسشم میزا ...

😍😍😍عزیزم چه دختر قشنگی داری 😘😘😘

خدا حفظش کنه 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
😍😍😍عزیزم چه دختر قشنگی داری 😘😘😘 خدا حفظش کنه 

من دیروز یه هو دیدم یه نفر تاپیک زده بود یه کیک فانتزی برای سه تا دختراش درست کرده بود، منم یهو به ذهنم رسید منم تقلب کنم  

گلی جان دنیا دنیای باور هاست، اگه به چشم زخم اعتقاد داشته باشی قطعا برات عمل میکنه و باید همیشه در ا ...

من یه زمانی انقد مشغول اهدافم و زندگیم بودم که از هیچ چیز دور و برم خبرنداشتم...یادمه اون موقع یکی از دوستام فال حافظ اورده بود مدرسه گفت بده برات فال بگیرم...من انقدرر این برام عجیب بود تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم ...از اون موقع یه 13-14 سالیه که میگذره...چشم زخم رو همین یکی دوسال پیش فهمیدم چیه...بعد که متوجه شدم فهمیدم اون موقع ها چرا بدون هیچ دلیلی خیلی ناگهانی تغییرکردم و همه چیز برام برعکس شد ....اون موقع ها من هرچی تو ذهنم بود پیش همه میگفتم همه ی اهدافم رو همه ی موفقیتهام رو...واقعا نمیدونستم حسادت چیه...خودمم تو دنیا فقط تنها هدفم شاگرد اول شدن و موفقیتهای تحصیلی بود بعد یه دفعه همه چیز عوض شد...همون سال پیش دانشگاهی بزور تونستم قبول بشم تو دانشگاه هم یه ترم مشروط شدم حتی تو مقطع ارشد هم سه تا واحد افتاده داشتم ...یعنی دقیقا هرچی عاشقش بودم برعکس شد و ازش نفرت پیدا کردم...ولی خب به اجبار خانواده ادامه دادم...خدا خیلی کمکم کرد...یه مدت با یکی اشنا شدم که اعتقادات صحیحی داشت ...دیگه خلاصه وقتی براش توضیح دادم زندگیمو گفت که به احتمال خیلی زیاد چشم خوردی و دیگه با ایات و سوره های مختلفی که خوندم و دعا کردم خدا کمکم کنه ...خیلیییییی خیلییی بهتر شدم ولی همون مسئله که براتون توضیح دادم رو اعصابمه...اون موقع ها بدون اینکه بدونم همیشه استرس داشتم همش گریه میکردم اصلا یه وضعییی...همه ی اون ناراحتی ها انگار دیگه برام عادت شده بودن...راستش ااون موقع دوستان خوبی دور و برم نبودن منم خیلی ساده بودم حالیم نمیشد همه چیزم رو براشون تعریف میکردم موقعی هم که دیگه این همه شکست خوردم تو زندگیم دقیقا همونا انقدررر خوشحال شدن که حتی جلو رو خودم هم نمیتونستن پنهان کنن....جالب اینکه من فقط خنده ها و ذوق کردناشون یادم موند ولی نفهمیدم از خوشحالیه...از بس خنگ بودم...تا چندددددسال بعد که کم کم از مردم شناخت دستم اومد و یه کم حالم بهتر شد فهمیدم یه سری اشتباهاتم از کجا اب خورده.....خلاصه کنم...من اصلا قصد ندارم ثابت کنم ک این قضیه حقیقت داره یا نه...بهرحال هرکی یه اعتقاداتی و باورهایی داره...ولی اصلا هم روایت و ماجراهایی  از چشم خوردن مردم تو دوران پیامبر هست که چطور بهشون کمک میکردن خوب بشن و هم اینکه فکر کنم یه حدیث هم هست از خودشون که اگر چیزی باشه که بتونه از تقدیر کسی پیشی بگیره چشم زخمه..(مضمون حدیث رو نقل کردم). انرژی مثبت جوون خیلی ممنونم از لطفت عزیزم که اینهمه وقت میذاری و به ما کمک میکنی گلییییی...بخدا اگه بدونی اون موقع من باوجود چه مشکل وحشتناکی چقدر سرحال بودم وحشتناک تعجب میکنی ...خیلیا با اون مشکل من تو اون دوره از زندگیشون دست از زندگی شستن ....تو نت سرچ میکردم خودشون میگفتن...من نمیگم من کاری کردم لطف خدا بود...الانم که حالم بهتر حتما لطف خداست ولی اصلا شبیه به اون موقعم نیستم دیکه اصلا...

سلام دوستان عزیز

منم تو یه کانال شکرگذاری و قانون جذب عضو هستم و خیلی از راهکارها و تکنیک های پاکسازی و شکرگذاری و ختم هاشو انجام دادم...

ما یه مشکل مالی داریم که بخاطر اون خیلی گرفتار شدیم و به مشکلات خوردیم.من سر همین قضیه کلی نامه به خدا نوشتم و کلی تکنیک تبسم انجام دادم شکرگذاری کردم و ختم های مختلف! اما نمیدونم صلاح خداوند در چیه که جوابم رو نمیده😔

ما یه جا سرمایه گذاری کردیم دو سال پیش و قرار بود بعد از دو سال بازدهی سه برابر داشته باشه اون پولمون! و ما با اون و پول فروختن ماشینمون بتونیم بعد چند سال بلاخره خونه بخریم! راستش من خودم چون به سختی اون پول رو پس انداز کرده بودیم خیلی نگران و مردد بودم برای اون سرمایه گذاری و مدام به همسرم هشدار می دادم که اگه موفق نشیم اگه پولمون دچار مشکل شه و ...بهر حال داشتم همه جوانب رو می سنجیدم و همسرم به عکس من شدیدا امیدوار و خوش بین و مثبت نگر! بهر حال ما حدود ۶ ماه پیش میخواستیم خونه بخریم چون  قیمت خونه ها کم کم داشت بالا میرفت و ما ماشینمون رو فروختیم و و اما خبری از اون پول نشد یعنی بازدهی نداشت و فروشی نکرده بود و حتی اصل پولمونم بهمون برگشت داده نشد...اون کسی که باهاش شریک بودیم هی ما رو امیدوار کرده بود که ممکنه فروش بره و....در همین حین من توی اون کانالی که عضو بودم میدیدم خیلی ها پیام میذارن و به خاسته اشون رسیدن و من با وجود این همه توسل و توکل و امید ، هیچ نتیجه ای نمی دیدم.تا اینکه با کمک پدرشوهرم تصمیم گرفتیم خونه بخریم تا خونه ها از اینم گرونتر نشده و پول مام بی ارزش! و اون آقا که شریک بود میگف بهتون پول میرسونم و اون اجناسو با قیمت نصف میعروشم تا به پول برسید! و ما خونه ای رو با چک خریدیم و باز هم اون پول به ما نرسید و باز مجبور شدیم قرض کنیم...و همسرمم از محل کارش ۱۵ تومن طلب داشت که اونم با هزار مصیبت بهش چک دادن، و ....

ما خونه رو خریدیم اما با هزار مشکل و قرض و قوله در صورتی که پول داشتیم و داریم و اما دست خودمون نیس! 

دیگه نمیدونم باید چه بکنم! خسته ام از اینهمه فشار خصوصا روی همسرم'😔 نمیدونم خدا کی جوابمو میخاد بده.گاهی واقعا امیدمو از دست میدم.

ببخشید خیلی طولانی شد.

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
گلی جان دنیا دنیای باور هاست، اگه به چشم زخم اعتقاد داشته باشی قطعا برات عمل میکنه و باید همیشه در ا ...

گلم مثلا الان که من این موضوع رو متوجه شدم واقعا محدودیتی برام ایجاد نکرده...فقط خیلی محتاطتر شدم...هم اینکه بدونم با کی در تعاملم هم اینکه تا چ حد اجازه بدم در موردم بدونه و مواردی از این دست...در واقع این اگاهی باعث شده بیشتر مراقب خودم باشم...نه اینکه نگران بشم...چون بازهم با خوندن سوره های مختلف میتونیم از چشم بد و حسادت به خدا پناه ببریم...بعد اینکه تا خدا خودش نخواد کسی چشم نمیخوره...منم میدونم که اون موقع مغرور شده بودم....چون خیلی موفق بودم و اوج تمرکزم بود...اما خدایی بدجور ادب شدم...کاش خدا دیگه دستمو بگیره...الان ارزومه یه روز مثل اون موقعم باشم...  

چرا اتفاقا من دیروز برای دخترم کادوی روز دختر یه کیک خیلی هولهولکی درستیدم     عکسشم میزا ...

عزیزمممم خدا حفظش کنه چ نمکه  شمام خیلی هنرمندی مخصوصا یکی از تاپیکات رو دیدم عزیزم خیلی زیبا درست کرده بودی غذاهاتو

سلام 

دوستای خوبم من تازه اب قانون جذب اشنا شدم ولی متاسفانه هنوز به خوبی درکش نکردم. گاهی به نتیجه رسوندم مثلا وقتی دنبال جای پارک میگردم همیشه تصور میکنم الان یه جای خالی پیدا میشه و دقیقا اونطوری میش...

دو ماه هست دنبال خونه میگردیم برای خرید اما یا پولمون نمیرسه یا پول میرسه خودشو نمیپسندیم... هروز صبح با انرژی مثبت میریم دنبال خونه اما هنوز بی نتیجه..خواهش میکنم برام انرژی مثبت بفرستید..خیلی غمگینم ..نمیدونم چطوری حالمو خوب کنم

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
سلام دوستان عزیز منم تو یه کانال شکرگذاری و قانون جذب عضو هستم و خیلی از راهکارها و تکنیک های پاکسا ...

ساغر نازنین

این جمله ای که در زیر گفتی یه جمله و باور خطرناکه  

اما نمیدونم صلاح خداوند در چیه که جوابم رو نمیده😔

دوست خوبم خدا ناظر و مشاهده گر اعمال شماست و دخالتی در تصمیم شما نمیکنه، بهت اختیار داده و اگه جواب نمیگیری چون خودت به خودت جواب ندادی

چون، هزار سال هم بنویسی گوش بدی فایده نداره مگر اینکه با باور و حس و ارتعاشت همسان باشه، ما هممون اصل اصلی یعنی رهاسازی و باور تحقق خواسته را خوب انجام نمیدیم

بعد میگیم خدا صلاح ندونسته، همه رو میندازیم گردن خدا!!!!!

شما همش تو سرمایه گذاری شک داشتی همش داشتی به همسرت هشدار میدادی اگه نشد چی ؟؟؟؟؟ خوب باور تحقق و عدم نگرانی برای نتیجه را رعایت نکردی

پس دوست خوبم تا میتونی روی باورت کار کن، روی اصل ارتعاش و حس خوب  

سلام  دوستای خوبم من تازه اب قانون جذب اشنا شدم ولی متاسفانه هنوز به خوبی درکش نکردم. گاهی به ...

میتونی از راهکارهای زیر، در جهت جذب هر خواسته ایی استفاده کنی::::

1- یه کاغذ بردار هدفتو دقیق با تمام جزئیات بنویس. زمان رسیدن به هدفتو بنویس. جملت به صورت زمان حال باشه

مثال: خدایا سپاسگزارم، سپاسگزارم و سپاسگزارم که تا پایان سال 95 یه آپارتمان 100 متری عالی سه خوابه با حیاط باغچه دار در منطقه پونک خریدم.

هدفت که مشخص شد، هر روز صبح جمله هدفت را یه بار بنویس (ولی غرق در آینده نشو، در حضور باش و به هدف آیندت نچسب، در جهت هدفت تلاش کن، ولی مضطرب و نگران نتیجه هدفت نباش، در همین لحظه که هدفت هم محقق نشده باید شاد و خوشحال و سپاسگزار باشی (رعایت این نکته حیاتیه وگرنه به نتیجه نمیرسی))

2- جملات تاکیدی مثبت در هر موردی و هم در مورد اهدافت را با صدای خودت ضبط کردی، شبها قبل خواب در گوشت بزار و گوش کن یا هر تایمی که وقت آزاد داری گوش کن تا باورهات عوض بشن

3- تو فایل صوتی میتونی قربون صدقه خودت بری تا خودتو دوست داشته باشی و اول از همه عاشق خودت باشی.

4- هر روز صبح هر چقدر میتونی شکرگزاری بنویس و بگو .هر لحظه هر چی میگیری، شکرگزاری آنرا بنویس.حتی یه شکلات کسی بهت داد برو شکرگزاری براش کن

5- اخبار و داستان منفی اصلا گوش نده

6- کتاب بینهایت مهم حضور در وضعیت صفر جو وایتلی( زندگیتو دگرگون میکنه) که باعث میشه پاکسازی کنی. پاکسازی مدام و بی وقفه 

7- به راحتی ببخش به دیگران عشق بی قید و شرط داشته باش

8- مدیتیشن یا خودهیپنوتیزم هم انجام بده (راحترش اینه هر وقت در روز تونستی دم و بازدم عمیق و آگاهانه انجام بدی ( در جهت رسیدن به حضور)

10- تکنیک آینه- بزار رو میز کارت و هر روز چند دقیقه بهش لبخند بزن.

11- تقریبا یک روز در میان تجسم خلاق انجام بده

12- باور اینکه فردای از پیش تعیین شده ای وجود ندارد رو هر روز بنویس و بنویس "من امرزم را با شادی میسازم"

13- اهدافت را با عکس هر جایی در معرض دیدت است بچسبون

16- سه هدف اصلیت را روی زنگ هشدار موبایلت بزار

17-اصل مهم اصل احساسات است. قانون جهان، قانون احساسات است. اگه احساس مثبت و شادی داشته باشی بدون و آگاه باش که فقط اتفاقهای مثبت به سمتت جذب میشن و صددرصد مطمن باش اگه احساس منفی داشته باشی فقط و فقط اتفاقهای منفی را به سمت خودخودت جذب میکنی.

ساغر نازنین این جمله ای که در زیر گفتی یه جمله و باور خطرناکه     اما نمیدونم صلاح خدا ...

خیلی ممنونم ازت دوست خوبم.

تا حد زیادی حق با شماست، اما بهر حال در انجام یه معامله مگه نباید همه جانبه اون شراکت یا سرمایه گذاری رو ارزیابی کرد.خب من داشتم حالات مختلف رو می گفتم و میخواستم همسرم منصرف شه از این کار.چون یه ریسک بود و ما در شرایط انجام ریسک نبودیم...خودم هم قبول دارم این شکست ممکنه بخاطر باور شکست ابتدایی من بوده باشه.اما پس اونهمه امید و انرژی مثبت بعدش چی میشه؟ همسرم خیلی بیشتر از من مطمئن بود که موفقیت امیز هست این کارش و بعدش ما همش داشتیم با اطمینان روی بازدهی و سودش ، حساب می کردیم، یعنی بعد از انجام این کار من دیگه همش به فکر بازدهی و سود دهی بودم و امیدوار....

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد