2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 69 پست
شما اگر برای ویزای کار اقدام کنید که از بدو ورودتون کار دارن شوهرتون، شما هم به عنوان همراه با ایشون ...

بعد تکمیل زبان چطوری باید اقدام کنیم عزیزم من چیزی نمیدونم اصلا ببخشید اینقدر سوال میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانم پزشکی قبول شدن توی کنکور سخته عزیزدلم اونجا هم آزمون ورودی دارن، توی آلمان به زبان آلمانی و ...

آخه رشتم پزشکیه واسه ادامه تحصیل میخواستم بدونم چیکار باید بکنم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چه خوب راستش خودمم این کشورایی ک گفتی رو بیشتر دوس دارم.تو المان به ایرانیا سخت نمیگیرن گلم؟بعد مدرک ...

نزدیک 100 میلیون، چون اگر بورس بشی نیازی نیست خیلی پول ببری خودشون بهت میدن

ایرانیا توی آلمان هم خوب دارن هم بد، مثل همه جای دنیا، ولی آلمانیا با اینکه میگن سردن و نژادپرست اما اصلا اینطوری نیست

مدرک زبان آلمانیت حداقل باید تا B2 یا C1 باشه که البته توی سه سال می تونی بهش برسی قطعا

و یه چیزی هم بهت بگم، من نمیشناسمت، ولی حسم میگه میری

بعد تکمیل زبان چطوری باید اقدام کنیم عزیزم من چیزی نمیدونم اصلا ببخشید اینقدر سوال میکنم

خواهش میکنم عزیزم، هر سوالی که داری بپرس بتونم کمک کنم تو این شرایط خیلی خوشحال میشم

شما برای تکمیل مدرک زبانتون، برید موسسه کانون زبان، این جاییه که من خودم توی ایران بودم توی شهرمون درس میدادم و هر زبانی که بخواید دارن، موسسه گوته برای زبان آلمانی عالیه اگر قصدتون اینه برید آلمان یا اتریش

ترم فشرده بردارید یک ساله راه میفتید، مدرک آیلتس بگیرید که البته نمره خیلی بالا نمیخواد در حد 6 از ده عالیه

یعنی میخوای تخصصت رو بری اونجا بگیری؟

آره مثلا

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
خواهش میکنم عزیزم، هر سوالی که داری بپرس بتونم کمک کنم تو این شرایط خیلی خوشحال میشم شما برای تکمیل ...

درسته خب بعدش کجا باید مراجعه کنیم؟ بعد منم با شوهرم همون اول میرم یا باید بمونم بعد یکسال دوسال از رفتن اون برم؟ 

من دوسال تقریبا، رشتم هم مدیریته

سخت بوده پس :(

بعد یه سوال دیگه

اینکه میگن آلمانیا خیلی نژاد پرستن درسته؟

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

نزدیک 100 میلیون، چون اگر بورس بشی نیازی نیست خیلی پول ببری خودشون بهت میدن ایرانیا توی آلمان هم خو ...

وای مرسی حالمو خیلی خوب کردی.راستش من بعد اتمام درسم باید دوسال برم طرح پرستاری اجباریه ولی حقوق داره.بنظرت اون دوسال پولمو جمع کنم برای المان؟میگن با سابقه کار اقدام کنی بهتره درسته؟خوشبحالت رفتی دعا کن منم از شر این خراب شده راحت شم

رشتت که عالیه، ولی بنظر من برای درسی شانسش بیشتره، بورسیه دکترا فول العاده عالیه و البته که مدرکشم ع ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

میخوام برم کلاس زبان کیهان واسه زبان آلمانی گفتن خودشون حدود یه سال و نیم طول میکشه برسین  سطح b2

به نظرتون شغلمو ول کنم یا همزمان با کار میشه خوند؟اگه یه سال بیکار باشم برای زبان تو رزومه م بد نیست؟

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
وای مرسی حالمو خیلی خوب کردی.راستش من بعد اتمام درسم باید دوسال برم طرح پرستاری اجباریه ولی حقوق دار ...

عزیزدلم حتما میری نگران نباش

بنظر من یجوری میری که همه انگشت به دهن میمونن، من یه کمه ای حس ششمم قویه مطمئنم ازش  

طرحتو برو، تمومش کن، پولاتو جمع کن یورو بخر، یا بذار توی حسابت که پر باشه در هر صورت 

و یچیز دیگه ای که یادت باشه، عجله نکن، زبانت رو بخون، کارت رو بکن، از زندگیت لذت ببر، دوسال مثل چشم بهم زدن تموم میشه

اومدی آلمان خودم میام فرودگاه دنبالت  

آره مثلا

خب اینکه خیلی عالی تره، درست که تموم شد، مدارکت رو ترجمه کن، بشین لیست دانشگاه هایی رو که میخوای بنویس، معمولا مدت اپلای رو توش میزنن، مدارکت رو تو سایت اپلود میکنی، نامه قبولیت میاد میبریش سفارت و ویزا و تمام  

ولی با این حال حس میکنم تو ازدواج میکنی، یه ازدواج موفق