بچه ها من آلمان درس میخونم، با توجه به شرایط فعلی دیدم خیلیا میخوان مهاجرت کنن ولی هزینه وکیل ندارن، من اطلاعاتم کافی و به اندازه یک وکیل نیست اما اگر سوالی باشه و بتونم کمک کنم در خدمتم...
{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
شک نکن، یه پسر پولدار، فوق العاده جنتلمن، آقا، اصن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ها، ولی صبر داشته باش ...
اوه مای گاد
ان شاءالله
مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معماری از بهترین رشته هاست برای بورس گرفتن تو مقطع دکترا و فوق البته
الان که فوق دیپلمم برای لیسانس ایران میمونم ولی برای فوق یا دکترا خیلی دوست دارم برم از ایران باید معدلت چند باشه تابورس بشی واین که مدرک دانشگاه غیر انتفاعی رو قبول میکنن
وای شما هم میخوای اپلای کنی؟🥲 ذهنیتم نسبت ب شما ی چیز دیگ بود آخه ☹
نه بابا فقط میخواستم بدونم
من تا آخرین قطره خون همینجا هستم حتی اگه فقط خودم توی کشور مونده باشم
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
نه بابا فقط میخواستم بدونم من تا آخرین قطره خون همینجا هستم حتی اگه فقط خودم توی کشور مونده باشم &n ...
قربونتون برم😍😍😍😍😍
انشاءالله باهم کشورو آماده میکنیم برا ظهور امام زمان💚🤗
دعام کن گلی💔
این هفته ج کنکورم میاد😓😭😭
{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
قربونتون برم😍😍😍😍😍 انشاءالله باهم کشورو آماده میکنیم برا ظهور امام زمان💚🤗 دعام کن گلی💔 این ...
ان شاءالله😍
آخی عزیزم درکت میکنم...انتظار سختیه. ان شاءالله بهترین برات رقم بخوره😍