2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 69 پست
پزشکی اپلای کردنش خیلی سخته نه؟  نمی ارزه به زحمت اپلایش؟

وای شما هم میخوای اپلای کنی؟🥲

ذهنیتم نسبت ب شما ی چیز دیگ بود آخه ☹

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
شک نکن، یه پسر پولدار، فوق العاده جنتلمن، آقا، اصن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ها، ولی صبر داشته باش ...

اوه مای گاد  

ان شاءالله

مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معماری از بهترین رشته هاست برای بورس گرفتن تو مقطع دکترا و فوق البته

الان که فوق دیپلمم برای لیسانس ایران میمونم ولی برای فوق یا دکترا خیلی دوست دارم برم از ایران باید معدلت چند باشه تابورس بشی واین که مدرک دانشگاه غیر انتفاعی رو قبول میکنن

❤️
وای شما هم میخوای اپلای کنی؟🥲 ذهنیتم نسبت ب شما ی چیز دیگ بود آخه ☹

نه بابا فقط میخواستم بدونم

من تا آخرین قطره خون همینجا هستم حتی اگه فقط خودم توی کشور مونده باشم  

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
عزیزدلم حتما میری نگران نباش بنظر من یجوری میری که همه انگشت به دهن میمونن، من یه کمه ای حس ششمم قو ...

عزیزم من به نظرت میرم از ایران خیلی دوست دارم برم از ایران 

توی دانشگاه معدلم در حد ۱۶بود البته درسای تخصصیم خیلی خوبه همه نمره های تخصصیم ۱۹یا۲۰هست تقریبا ولی ریاضیم زیاد خوب نیست در حد ۱۵یا۱۶هست 

❤️
نه بابا فقط میخواستم بدونم من تا آخرین قطره خون همینجا هستم حتی اگه فقط خودم توی کشور مونده باشم &n ...

قربونتون برم😍😍😍😍😍

انشاءالله باهم کشورو آماده میکنیم برا ظهور امام زمان💚🤗

دعام کن گلی💔

این هفته ج کنکورم میاد😓😭😭

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
قربونتون برم😍😍😍😍😍 انشاءالله باهم کشورو آماده میکنیم برا ظهور امام زمان💚🤗 دعام کن گلی💔 این ...

ان شاءالله😍

آخی عزیزم درکت میکنم...انتظار سختیه. ان شاءالله بهترین برات رقم بخوره😍