2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 69 پست
خب اینکه خیلی عالی تره، درست که تموم شد، مدارکت رو ترجمه کن، بشین لیست دانشگاه هایی رو که میخوای بنو ...

عه خب پس خوبه. ممنون

حس ششمی؟😂

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
سخت بوده پس :( بعد یه سوال دیگه اینکه میگن آلمانیا خیلی نژاد پرستن درسته؟

اصلا

به نژادپرستی باشه ایرانیا نژادپرست ترن با افغان ها

اینا همش حرفه برای قانع کردن خودشون، طبیعتا به خاطر موقعیت جغرافیا و فرهنگ مثل ما ایرانیا سریع صمیمی نمیشن ولی آدمای بسیار خوبین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته خب بعدش کجا باید مراجعه کنیم؟ بعد منم با شوهرم همون اول میرم یا باید بمونم بعد یکسال دوسال از ...

بعد اینکه مدرک زبانتون رو گرفتید، باید بگردید توی استرالیا دنبال کار، یا توی آلمان فرقی نداره یا هرکشور دیگه ای

معمولا هم با یه سرچ ساده توی گوگل می توانید توی سایت های معتبر فرصت های کاری جدید رو ببینید، ایمیل میدید و رزومه کاری شوهرتون رو میفرستید، اگر قبول کنن براتون یه قرارداد کاری میفرستن که شما اون قرارداد رو پرینت میگیرین میبرین سفارت، و بعدشم ویزا و بعدشم خدانگهدار ایران  

ممنونم عزیزم از راهنماییت میخوام برم کلاس زبان کیهان واسه زبان آلمانی گفتن خودشون حدود یه سال و نیم ...

نه اصلا کارت رو ول نکن

ببین شاید دوسال سختی بکشی اما به راحتی بعدش می ارزه مطمئنا

کلاست رو برو، همزمان رزومه کاریتو قوی کن، سعی کن با شرکتای بزرگ و مطرح کار کنی حتی شده به عنوان کارآموز، همه اینا برات میشه یه رزومه پر و قوی

عزیزدلم حتما میری نگران نباش بنظر من یجوری میری که همه انگشت به دهن میمونن، من یه کمه ای حس ششمم قو ...

قربون تو برم من مهربونم😍خدا از دهنت بشنوه منکه از خدامه ایشالا میام میبینمت.موندم اینجا درگیر دغدغه های چرت شدم اطرافیانم مخصوصیا دختر عمه هام میگن جرا شوهر نمیکنی دوتا دختر عمم عقدن همش منو مسخره میکنن ک پرستاری چیه و نمیتونی مهاجرت کنی ینی فقط پز شوهراشون میدن

قربون تو برم من مهربونم😍خدا از دهنت بشنوه منکه از خدامه ایشالا میام میبینمت.موندم اینجا درگیر دغدغه ...

صددرصد که ازدواج خوب خیلی عالیه ولی شما ایران ازدواج نکنی بهتره

آلمان کیس اوکازیون زیاده  

من یوقتایی حس ششم میگیره قوی تره یه وقتاییم نه اینایی که گفتم رو اصلا نپرسیدن ولی خودم خیلی قوی حس ...

اوو پس ینی به یه ازدواج موفق امیدوار باشم؟  

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اوو پس ینی به یه ازدواج موفق امیدوار باشم؟    

شک نکن، یه پسر پولدار، فوق العاده جنتلمن، آقا، اصن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ها، ولی صبر داشته باش، الان نه دو یا سه سال دیگه میاد تو زندگیت