2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 69 پست
نه متاسفانه سرمایه چقد میخواد؟ 

اگر فول بورس بشین خیلی سرمایه ای نمیخواد

ولی باید زبان بلد باشین، بنظرم اگر واقعا قصدتون مهاجرته استرالیا رو انتخاب کنید و زبانتون رو قوی کنید و بعدش واسه کار اپلای کنید، کمتر از یک سال ویزا میگیرید با تمام مزایا

استرالیا هم که کشور آرزوهاست کلا، عالیهههه از هر نظری که فکرشو بکنی

پرستاری عالیه، راحت ویزای کار میتونی بگیری، اگرم بخوای تحصیلی بری پرستاری بخونی بازم خیلی خوبه ولی ب ...

جدی؟من ترم ۷ ام.بنظدت از الان شروع کنم المانی بخونم؟برای کانادا تلاش کنم یا المان؟کانادا خیلی سخته نمیدونم بتونم یا ن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز سرچ کلمه مهاجرت تو ایران ترند شد😔

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

پزشکی اپلای کردنش خیلی سخته نه؟ 

نمی ارزه به زحمت اپلایش؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
جدی؟من ترم ۷ ام.بنظدت از الان شروع کنم المانی بخونم؟برای کانادا تلاش کنم یا المان؟کانادا خیلی سخته ن ...

ببین من نه بخاطر اینکه آلمان زندگی می کنم، ولی بخاطر همه خوبیاش بهت میگم اگر دلت یه زندگی آروم و بی دغدغه میخواد اروپا رو انتخاب کن، سوئیس، اتریش، آلمان... خیلی کشورای آروم و خوبین

تو الان ترم هفتی، شروع کن زبان آلمانیتو بخون، مدارکتو که گرفتی همرو ترجمه کن به آلمانی و شروع کن برای اپلای کار، به محض اینکه بتونی یجا کار پیدا کنی، چون متقاضی ویزای کار به اندازه تحصیلی نیست اقدام می کنی برای ویزا، و خیلیم راحت ویزاتو بهت میدن و میری

این بین اگر بتونی نزدیم 2و 3 هزار یورو پولم جمع کنی واسه خودت خیلی خوب میشه

ببخشید شوهرم میگه اونجا بهشون کار میدن فورا یانه؟ 

شما اگر برای ویزای کار اقدام کنید که از بدو ورودتون کار دارن شوهرتون، شما هم به عنوان همراه با ایشون ویزا میگیرید

اروپا هم میتونید برید، کشورایی مثل آلمان و اترش رشته شوهر شما خیلی عالی و خوبه، حقوق خوب، مزایا، بیمه.... همه چیز براتون رایگانه...

بنظر من موقعیتتون عالیه برای مهاجرت

ببین من نه بخاطر اینکه آلمان زندگی می کنم، ولی بخاطر همه خوبیاش بهت میگم اگر دلت یه زندگی آروم و بی ...

به نظرتون کسی که ارشد داره با یک سال سابقه کار مهندسی

شانسش برای کار بالاتره یا درسی؟

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
پزشکی اپلای کردنش خیلی سخته نه؟  نمی ارزه به زحمت اپلایش؟

ایرانم پزشکی قبول شدن توی کنکور سخته عزیزدلم

اونجا هم آزمون ورودی دارن، توی آلمان به زبان آلمانی و توی کشورهای انگلیسی زبان انگلیسیه

ولی پزشکی برای اونا مثل ما نیست، مثلا آی تی بخونی خیلی ارزشش بیشتر از پرشکیه

ببین من نه بخاطر اینکه آلمان زندگی می کنم، ولی بخاطر همه خوبیاش بهت میگم اگر دلت یه زندگی آروم و بی ...

چه خوب راستش خودمم این کشورایی ک گفتی رو بیشتر دوس دارم.تو المان به ایرانیا سخت نمیگیرن گلم؟بعد مدرک زبان المانیم تا چه سطحی باید باشه؟از الان شروع کنم تا ۲ ۳ سال دگ ک طرحم تپوم شه فول میشم؟بعد این مبلغی ک گفتی ب ریال چقد میشه؟من اول گفتم تحصیلی اقدام کنم ولی ب نظرت دو سال طرحمو برم حقوقمو جمع کنم بهتر نیس؟

توی مهندسی چه شاخه ای منظورمه

مهندسی صنایع

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
من فعلن باید روی مهاجرتم از شهر خودم ب شهر دیگ کار کنم دلم پوسید ولی همونم پولش نیییییییییست

اگر بدونی چقدر زندگی اونجا آرامش داره، تمام هدفتو میذاری روی مهاجرت کلا به اونور