2777
2789
عنوان

سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله ۵ ۶ هفته دیگه میرم سونو ببینم احتمال میده مرسی عزیزم 

الان هفته چندمی عزیزم ؟میگم برای سونوی قلب باید حتما بریم دکتر بنویسه یا اینکه یهو بریم مرکز سونو بدیم سونو کنه بعد جواب و ببریم پیش دکتر ؟

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

الان هفته چندمی عزیزم ؟میگم برای سونوی قلب باید حتما بریم دکتر بنویسه یا اینکه یهو بریم مرکز سونو بد ...

الان شیش هفته هستم عزیزم نه قبول نمیکنن من رفتم پزشک عمومی برام نوشت 

🌹خدایا شکرت🌹
الان شیش هفته هستم عزیزم نه قبول نمیکنن من رفتم پزشک عمومی برام نوشت 

اخه میدونی حرصم میاد هی ویزیت الکی بدم یکبار سونو رفتم هغته پنج بودم گفت برو هشت بیا برای ضربان بعد دیگه میخام برم برا ضربان ان شاله عزیزم شما ویار و تهوع ام داری؟

اخه میدونی حرصم میاد هی ویزیت الکی بدم یکبار سونو رفتم هغته پنج بودم گفت برو هشت بیا برای ضربان بعد ...

ان شاالله عزیزم

به نظر من همین دکترعمومی برو من ی درمانگاه نزدیکه خونه هست اونجا رفتم واقعا زور داره الان ویزیتا متخصص جای ما شده ۱۱۰ تومن چه خبره ۶ر سری اینقد بدیم

بله خیلی با دیمترون یکم میتونم بخورم بازم تهوع دارم دهنم تلخه شما چی؟؟

🌹خدایا شکرت🌹
ان شاالله عزیزم  به نظر من همین دکترعمومی برو من ی درمانگاه نزدیکه خونه هست اونجا رفتم واقعا ز ...

منم وحشتناک تهوع روزی دوتا ب شش داد اثر نکرد الان دمیترون داد ویزیتم هر بار کلی میدم بعدشم بیمه نیستیم ازاد میدیم تهوعم اینقدر شدیده به قلبم و چشمام فشار میاد وقتی اوق میزنم اومدم سه هفتس افتادم خونه مادرم نمیتونم تکون بخورم از خوردن و هر بویی بیزارم حتی ادکلن شوهرم دور از جونت خیلی سختمه دکتر یدوفولیک و ویتامین دسه داده اونم نمیتونم بخورم هفته هشتمم میرم این هفته ان شاله برا ضربان 

ان شاالله عزیزم  به نظر من همین دکترعمومی برو من ی درمانگاه نزدیکه خونه هست اونجا رفتم واقعا ز ...

من گرمیگیرم اینقدر از بدنم حرارت میزنه نفسمم تنگ میشه دایم فقطم ترشی جات دوست دارم دایم فشارم مروفته 

منم وحشتناک تهوع روزی دوتا ب شش داد اثر نکرد الان دمیترون داد ویزیتم هر بار کلی میدم بعدشم بیمه نیست ...

ان شاالله عزیزم با خبرای خوب بیای 

چه میشه کرد باید تحمل کنیم منم دست کمی از تو ندارم ولی خوب بازم با قرص فقط بالا نمیارم😭

آمپولشو امتحان کردی میگن خیلی بهتر جواب میده ولی چون من از امپول میترسم نمیرم بزنم😥

🌹خدایا شکرت🌹
منم وحشتناک تهوع روزی دوتا ب شش داد اثر نکرد الان دمیترون داد ویزیتم هر بار کلی میدم بعدشم بیمه نیست ...

حالا نمیدونم چقدر صحیحه دوستام میگفتن بری بهداشت تو نسخه سونو ضربان مینویسه برات 

حالا نمیدونم چقدر صحیحه دوستام میگفتن بری بهداشت تو نسخه سونو ضربان مینویسه برات 

اِ اره یادم نبود بهداشتم رایگان برات مینویسه برو اونجا پرونده تشکیل بده  برای بارداریت خیلی به صرفه هست حد اقل

🌹خدایا شکرت🌹
ان شاالله عزیزم با خبرای خوب بیای  چه میشه کرد باید تحمل کنیم منم دست کمی از تو ندارم ولی خوب ...

منم ترسوام ولی عروس عموم زده میگه اصلا فابده نداشت 

اِ اره یادم نبود بهداشتم رایگان برات مینویسه برو اونجا پرونده تشکیل بده  برای بارداریت خیلی به ...

نه میرم بنویسه ضربان و ان شاله وقتی که ماه هام رفت جلوتر میرم بیمارستان مدنظرم اونجا پرونده تشکیل میدم بهداشت کار خاصی نمیکنه دکتر نیستن که زیاد کاری نمیکنن فقط فشار خون و کنترل معمولی