asmajonii مدیر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 721 عنوان سونوی قلب | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 35 پست سلام مامانا خوبی من دیروز سونوی قلب رفتم که خداروشکر قلبش تشکیل شده بود،فقط نوشته جفت سیرکولاراونای که جفت سیرکولار بودن جنسیت نینیشون چی بود؟؟ 🌹خدایا شکرت🌹 1400/05/06 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هودین عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6014 ان شاالله عزیزم با خبرای خوب بیای چه میشه کرد باید تحمل کنیم منم دست کمی از تو ندارم ولی خوب ... ببین من اوضاعم اینقدر خراب بود به جز دمیترون دکتر متخصص زنان بهم یه قرص دیگه هم داد به اسم پنتوسک تازه اون و گفته روزی یکی ناشتا بخور تازه وضعم اینه این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
asmajonii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 721 نه میرم بنویسه ضربان و ان شاله وقتی که ماه هام رفت جلوتر میرم بیمارستان مدنظرم اونجا پرونده تشکیل می ... بهداشتم باید پرونده داشته باشی بخاطر واکسناش عزیزم 🌹خدایا شکرت🌹
asmajonii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 721 راستی یدو فولیک و حتما بخور دکترم داد گفت زیر یه ماه واجبه اره تازه شروع کردم 🌹خدایا شکرت🌹
asmajonii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 721 ببین من اوضاعم اینقدر خراب بود به جز دمیترون دکتر متخصص زنان بهم یه قرص دیگه هم داد به اسم پنتوسک تا ... وای خدا ان شاالله به زودی تموم بشه ویارت چقد بد ویاری چیزی ازت نمیمونه که اینجوری😰 🌹خدایا شکرت🌹
هودین عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6014 وای خدا ان شاالله به زودی تموم بشه ویارت چقد بد ویاری چیزی ازت نمیمونه که اینجوری😰 ممنون ان شاله خودت و نی نیت سلامت باشین من اینقدر لاغر شدم که نگو این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
shbnmkhnm عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 168 سلام عزیزم. تو یکی از تاپیکا دیدم که اون فیلمی رو که قوچ به بچهه حمله میکنه رو کامل دیدی میشه اون رو برای من بفرستی؟ درخواست دوستی دادم تو اونجا برام بفرست ❤️