2821
2789
عنوان

IVF

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 69 پست
میشه لطفا بگی چقد هزینه کردی؟ خاله من اردبیله میخواد انجام بده ولی تهران دوره براش اگه بشه ارومیه شا ...

دکتر تیزرو اکثر بیماراشو لاپاراسکوپی میکنه اونم برای چسبندگی و اگه کیستم داشته باشه میسوزونه،تقریبامشکل خاصی نباشه ۵تومن اون،وبرا من ۸.۵برا پانکچر گرفتن بعد ۱تومن هم برا انتقال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که گرفته وبارداری سالمی داشته باشی ..کی قراره بری ازمایش؟

میخ.ام تا شنبه صبر کنم ،۱۵ام درست عاشوراست ،یا امام حسین خودت میدونی چقد سختی کشیدم ولی تعطیله شنبه میرم انشالله

راستی شما علایم داشتین ؟استراحت میکردین یا کارای عادیتونو انجام دادین

من ازروزانتقال تا ۱۴ روزبعدش کارای عادیموانجام میدادم پیشنهاددکترنصر استراحت نسبیه ..باوجودکارای روزمره م مثبت شدم ..ولی دیگه توشش هفته سقط شد

من ازروزانتقال تا ۱۴ روزبعدش کارای عادیموانجام میدادم پیشنهاددکترنصر استراحت نسبیه ..باوجودکارای روز ...

منم سه روز استراحتم زیاد بود وتا پنج یکم کمتر ولی از روز پنج ظرف میشستم والانم که ۱۲بازم خودمو اذیت نمیکنم ،سقط خیلی سخته منم سابقه دارم میخوام خیلی احتیاط کنم،البته هرچند که نطفه ضعیف باشه سقط میشه 

منم سه روز استراحتم زیاد بود وتا پنج یکم کمتر ولی از روز پنج ظرف میشستم والانم که ۱۲بازم خودمو اذیت ...

فقط از خدا میخوام منو پیش مادرشوهرم که اینهمه زحمت میکشه شرمندم نکنه ،